Hirdetés
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Antonius1978 #41799 üzenetére
Egy kis érdekesség. Legjobb tankjaim
Tank Winratio ▴ Games
M3 Stuart 87.5% 16
AT-1 83.33% 12
MS-1 75% 8
T-127 74.12% 85Köszi vhw
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
válasz
Antonius1978 #41781 üzenetére
Nem fog engedni többet, ha már aktiváltál ugyanilyen Computebuild-est az accountodon.
-
Antonius1978
addikt
Hat a te tapasztalatoddal azon a szinten tuti lehet alkotni
Amugy ma leszel ? Szakasz miatt kerdem...kulonben irtak rola, es en is megfigyeltem, hogyha szakaszban vagyunk (foleg 3 szemelyes szakasz), mindig erosebb altalaban az ellenfel...ez neked nem tunt fel azzal a statos progival ?
Epp ezert, altalaban egyedul megyek, hacsak nincsenek bent jo ismerosok -
fsb1000
nagyúr
fraghuszár... szerintem lehetőség szerint minél elöbb ki kell lőni a legyengült tankot. Azt is amit más sebzett le. Én ezen szempontok szerint választok, ha van rá lehetőség:
1. Minél nagyobb harcértékű (tierű) tank
2. Minél kisebb HP
3. Taktikailag indokolt (foglal, csapattársat arctámadóz, kinyír, stb)
4. Jó esélyem van a találatra.Persze az esetek nagy többségében max. 2-3 ellenfél közül lehet választani, és akkor is full HP-ról kell leszedegetni, de mindenképp fontos a kill, mert csökken az ellenféll tűzereje.
Az 1 HP-s is akkorát lő mint az 1000HP-s tank.
Gyakran használom a célkijelőlést "T" és örülök, ha más is lövi a célpontot. -
Mcray
senior tag
válasz
Antonius1978 #41803 üzenetére
Átlag napom úgy néz ki hogy 50% platoon, 50% egyedül.
Ebből leszűrve: Valóban nehezít a MM hogy kompenzálja a platoonokat. Vagy magasabb tierek ellen rak be, vagy nagyon magas hatékonyságú ellenfelek ellen. Ha ez a két paraméter találkozik, akkor mi (akik ellen szórakozik a MM), képtelenek vagyunk nyerni, hiába osztunk ki 4-4-4 killt...Ilyenkor szoktam a szomszédnál elérni, hogy felhangosítja a TV-t vagy a magnót, mert túl hangosan anyázok...
-
Sanya
nagyúr
pontosan. ezek miatt és egyéb ingyenességek miatt vannak meg a köv tankjaim:
PZIII/IV
PZIV
PZV panther
VK3002DB
Tiger P
Stug III
Leopárd
VK2801
VK3001H
VK3001P
VK3600H
GWPanther
Hummel
JAGDPZ IV
Marder II
Hummel
T-50
KV
KV-3
KV1-Ss még van 4 szabad helyem. vagy 5.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Dobi 562
addikt
Két csapattárs összekoccant a hídon, majd elkezdték egymást lövöldözni, egy SU-100 meg beszállt harmadikként, szintén a saját csapatból. Én voltam KV-3-mmal a top tank, ezen a ponton közöltem hogy nem vagyok hajlandó ilyen csapattal játszani és kiléptem a csatából.
Mostanában kezd elharapózni a játékon belül a saját csapattárs lövése, a noobozás, és az, hogy a (élő) csapattársat használják fedezéknek.
Vereség
CsataErlenberg 2012. április 10. 10:48:38
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 46
Szerzett kredit: 0
Csatában elért Achievement: AcélfalÉs még plecsni is járt érte.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Nekem ezek féláron vagy ingyen:
PZIII/IV
PZIV
JAGDPZ IV
KV
KV-3
IS
T127
Tetrarch
T-34-85
KV-13
ValentineSzerk: Idióták szaporodnak. Bejönnek olyan platoonok akik csak azzal vannak elfoglalva hogy saját magukat kilövöldözzék...Érdekes módon nem lesznek kékek...Ez valami új fajta credit farmolás???
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #41809 üzenetére
Az élő csapattárs fedezéknek használata nem lenne alapból gáz. Valakinek kell a sor elején is állnia. A gond akkor van, ha a kollégák hátulról szinte megmásznak izgalmukban, vagy úgy gondolják, hogy az mostantól a ő fedezékük.
A másik kedvenc, amikor két tank "éle" találkozik és belassulnak, akkor nem elforgatná a törzsét, hogy szétakadjon a két tank, hanem tolja tovább az adott irányba és így kb 20 sec, mire szétjön a két tank...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #41809 üzenetére
Régebben én is ki szoktam lépni, de mostanában inkább bejelentem hogy nem vagyok hajlandó semmit sem csinálni. Ha pl scout tank elfoglalja a td helyét, vagy ilyen csete-paté van. Top tank-ként ez általában elég súllyal esik latba.
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CactuS #41812 üzenetére
Én ezt akkor szoktam használni ha kicsi tankkal vagyok és beállok kísérni egy 2-3 T-vel nagyobbat. De úgy gondolom ez esetben nem gáz, engem valószínű enélkül egyből kilőnének. Cserébe persze igyekszem ki-ki nézni és lőni az ellent ha jön. Mást nem legalább elterelésnek jó ez.
Més que un club!
-
Dobi 562
addikt
válasz
CactuS #41812 üzenetére
Azzal nem lenne bajom, ha például KV-3-mal vagyok és valami gyengébb páncélzatú med beáll mögém. De nem ezt tapasztalom. Tegnap egy tigris állt be a KV-m mögé és nem is engedett visszahúzódni fedezékbe, mikor már 3-an lőttek, viszont bőszen lövöldözött. Ma kétszer is volt, hogy a Jagdpantherem mögé állt be magasabb tank és onnan lövöldözött, így aztán sok értelme van a 100%-ra fejlesztett álcázásnak... Egyébként mindkettő löwe volt, az egyik még ráadásul bökdösött is, gondolom tetszett neki a bokrom. Az előző csatámban szintén egy löwe állt be keresztbe a KV-3-mam mögé, mikor egy is-3 elől akartam fedezékbe menni.
Úgy látszik, nagy gondok vannak mostanában a löwe sofőrökkel.
-
babferi
tag
Fentebb volt emlites az IS-3-rol , ehhez fuznek hozza nehany gondolatot. En meg 0.7 elott szereztem meg es mielott kb egy hettel ezelott eladtam volna sok szaz csatat lementem vele. Azert tettem igy , mert azt vettem eszre , hogy ahogy erkeztek az ujabb frissitesek, valtoztatasok es az uj tankok , folyamatosan vesztett az "ertekebol" , egyre jobban megutaltam , pedegi eleinte jo tanknak tartottam es szerettem is . Foleg 0.7.1. ota ugy ereztem , hogy boldog boldogtalan atlo . Ez a 0.7.2. kicsit erdekes lett. Pl nehany csata alatt 3x robbant fel az ammorackem , holott elotte 4-5 szaz csata alatt 2x volt ilyen. Meg ezek a megszaporodott 0 dmg-s sebzesek kicsit viccesek. Jott felem a TigerII. En lovom a hasat 3x , megy a duma , hogy athatoltam meg sebeztem , de semmi , o meg folyamatosan belo , hat ez vicc. Szoval en ugy erzem , hogy az IS-3 nagyon felertekelodott ...
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Antonius1978
addikt
Nos, mindenesetre volt ra pelda, raadasul tobb is, hogy amikor szakaszban voltunk egyszeruen ledaraltak.De emlekszel, meg az elejen volt olyan hogy a stattal nezted hogy veszitunk mert mennyi jo jatekos ellen rakott be minket, es aztan 15-5-re vertuk oket.
Mostanaban valoban sok balfaszsagot latok, uvolteni van kedvem, pl az este/ejjel boszen karomkodtam...foleg amikor a Ferdivel rakott rossz csapatba...aztan vegul bejott, a Ferdivel top tank lettem, 4 tankot sikerult kilonom, vegre meglett az ahitott 3x TP.
A JT-t azt meg veled sikerult, asszem 3x buktuk es a 4ikre sikerult csak. -
whatnot
őstag
válasz
D.Orion #41760 üzenetére
A gyulladás viszont 12-20% eséllyel következik be, hiába tudod, hova kell lőni. Ezért a kétszer gyullad be egymás után esetnek elég kis eséllyel kellene bekövetkeznie, feltéve, hogy tényleg oda lőttél kétszer.
20% esetén csak 4% az esélye, azaz átlagosan csak minden 25. esetben történhet meg, hogy kétszer egymás után kigyullad. 12%-nál csak 1,44%, azaz kb. minden 69. esetben.A valóság ezzel szemben viszont elég érdekeseket mutat néha. Stock KV-1S 5körből 4szer gyulladt ki. Fejlesztve már nem produkált ilyet, ott valamit csúnyán elronthattak a fejlesztők.
-
Dobi 562
addikt
Végre egyszer top tank voltam kv-3-mal.
Győzelem!
CsataKarelia 2012. április 10. 13:05:02
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 383
Szerzett kredit: 36 330
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Acélfal, MesterlövészPrémiumos eredmény.
Mostanában annyira nem ment vele a játék, hogy örülök ennek a kis sikerélménynek is.
-
Flatron710
tag
Ha szakaszban/században/CW-n játszik az ember akkor nincs csapatsebzés és büntetés. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Előfordult 1-2 véletlen baráti tűz és se büntetés se kárpótlás...
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
whatnot
őstag
válasz
Antonius1978 #41776 üzenetére
Ferdinandon sem indokolt a 128as PaK 44, az csak a Jagdtiger-en volt. Sőt, még a 105ös sem indokolt, ugyanis 88as PaK 43 volt rajta.
-
bullseye
addikt
válasz
Napfénysüti #41798 üzenetére
egyszerre csak egy tankot "ismer" a legénység. ha pakolgatod, akkor átképzés kell
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
madstunt
addikt
válasz
whatnot #41826 üzenetére
ezeket a user szorakoztatasa meg hasonlo celbol rakjak be, hogy mindig legyen mit fejleszteni meg jobban lehessen egy tankkal konfig szempontjabol strategiazni. Es ezek nemmellesleg amugy nem feltetlen indokolatlan parositasok, hanem olyanok amelyek tervezoasztalon es/vagy prototipusban megfordultak.
BTW nemreg olvastam, a hetzerbol volt olyan modifikacios terv, hogy 88-as Pakot raknak ra. na az eleg loller lenne -
-
Mcray
senior tag
válasz
CactuS #41829 üzenetére
Tegnap miután 50 körön túl voltam és láttam eleget...elkezdtem magasról fosni az égészre. Beálltam oda ahol nekem kedvezett.
Ja hogy blokkoltam egy visszatolatni akaró játékost? Na bumm 4500 játék után első alkalommal...Meghalt.
Nem hatódtam meg. Egy Tigris volt. Az egész oldalát mutatva kiállt a fedezék mellé a mezőre.Szerintetek hány másodperc alatt halt meg? Én öltem meg? Nem, de segítettem Darwin elméletét azzal, hogy egyszer összekoccantam vele. Aki hülye haljon meg...Jó volt a fedezéknek, míg ki nem szedtek. Ja azt gondolom nem említettem hogy a másik 13 is hasonló ésszel állt fedezék mellé nyílt terepre lövöldözni...Ezek az idióták ölik ki az emberből a meglevő jóérzést...Le kéne szoknom erről a napi 60 körröl...Amit végignézek, ha meghaltam...15 órán át moziztam az idiótákat tegnap...Nájsz
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz
whatnot #41826 üzenetére
Ez termeszetesen igy van.Csak arra vilagitottam ra, hogy tier 5-6-ban, reszben tier 7-ben is tul erosek az orosz jarganyok lasd : KV - 152 mm, SU85 107mm, T-34/85 100mm, KV 3 122mm, IS 122mm.
Ugyanezen a szinten levo nemet es amcsi cuccok nem sebeznek ennyit...
Mondjuk egyenlitve van valamelyest a dolog azzal, hogy a nemet lovegek pontosak es az amcsi lovegek meg gyorsabban toltenek, ugye a ruszki lovegekrol egyik sem mondhato el ugy istenigazabol -
Mcray
senior tag
Nem hittem volna, hogy ez is eljön egyszer: Beleszerettem az M6-ba
Ha átlagos csapatba rak be átlagos ellenfelekkel a MM, akkor 4-5 killt osztok velem egy méretű vagy nagyobb célok ellen. Imádom.
-
törölt tag
Végre megvan a KV
-
jimmy74
őstag
Prémium vásárlásnál az időintervallumot(hogy mikor szeretném felhasználni)megszabhatom vagy onnantól ketyeg mikor megveszem az időt?
WoT:jimmbo
-
Djuree
félisten
-
Mcray
senior tag
válasz
fsb1000 #41836 üzenetére
Nem kell legközelebb, legalábbis nem kell emlékeztetni rá, mert minden nap 4-5 halálomat ez a jelenség okozza. Kitolom a tankot, lövök weak spotra, sebzek 360-at és amikor tolatnék vissza, mielőtt jön válaszcsapás, egy IS-7, aki úgy gondolja, neki járt az a hely, kint tart, és máris nagyobb fedezéke van...
A difi csak az, hogy én simán elbántam volna az ellen Löwe-vel 1 on 1, de az IS 7 két legyet üt egy csapásra. Nagyobb fedezék és egy 200 HP-s Löwe, hogy meglegyen neki a potya kill.
Én nem szándékosan blockoltam az említett Tigrist, csak nyugtáztam, hogy nem hatott meg a történet, hogy véletlen rossz helyre álltam, mert nélkülem is meghal, csak 1,5 másodperccel később. Akik engem blockolnak szándékosan teszik, és emelem kalapom a profizmusuk előtt, amit 20 ezer játék alatt sikerült begyakorolniuk, hogy hogyan csináljanak fedezéket egy saját csapattársból...
Napi 3 kiosztható jelentés nekem 1 max 2 játék alatt elfogy, utána meg nézhetek mint Rozi a moziban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amugy mi ez az új KV-s cucc?Ha van 1 KV-m akkor megkapom a KV3-t?Vagy hogy van ez?
-
Mcray
senior tag
válasz
#56230144 #41838 üzenetére
Ha van KV teljesen kigyúrva a nagy toronnyal, akkor kettő tank lesz belőle:
-KV1 (marad Tier 5)
-KV2 (felmegy Tier 6-ba)Ha van KV-3-mad, akkor felmegy Tier7-be és kapsz mellé egy új tankot.
Ha van IS-4-ed az felmegy Tier 10-be és ugyanúgy mint KV3 esetén, kapsz egy másikat is ajándékba.
Akinek ki van húzva az ág, 3 tankot kap és 3 ingyen garázst
Én elnéztem, mert az hittem az IS-4 prém lesz mint a T34 és előbb mentem orosz mint US ágon. Így buktam a T34-et
[ Szerkesztve ]
-
Plokijuma
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
Naponta 4-5 alkalommal?
Lassan elérem a 10.000 csatát és egy (max. két) kezemen meg tudnám számolni hányszor blokkoltak és ez miatt kilőttek.
És ebből talán 2 alkalom volt szándékos eset. Biztos szerencsém van...Egyébként bocs, ha fére olvastam és nem szándékosan blokkoltál.
Olyan már velem is előferdült hogy ráfutok valakire, általában kisebb tankra és már tolatnék vissza, csak lassú vagyok.
Elvből nem állok rá a másikra csiki-csukinál, csak azt feltételezem bizonyos szitukban, hogy halad tovább. -
Mcray
senior tag
válasz
Plokijuma #41841 üzenetére
Hó végére mondják...Ha van pénzed és ki akarod magad próbálni Tier 10-ben akkor érdemes. Én nem tudom mi vár rám, mert ez az első tech tree amin majdnem végigmegyek (IS-7 nem lesz meg...), De max eladom, ha nem jó. Ha jó akkor meg örülök. Már csak a helyére jövő tank miatt is kell nekem mert így + 1 tank, + 1 garázs.
Nekem 20 000 xp hiányzik és 1300 Free Xp-m van éppen. Közel vagyok, de nincs rá pénzem. Ha bebukom, mert nem lesz rá pénzem, akkor tökön szúrom magam egy körzővel
Család pár napja elutazott, így 2-3 napja tolom az "ipart" ilyen beteg iramban. Kiváncsi vagyok meddig bírom cérnával. A szemeim már bevéreztek...
IS 8 nagyon Sexy
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
nekem 26k xp kell az IS-4-hez már csak. holnap meglesz. pénzem nekem sincs még rá, max eladom az IS-3-mat ha nagyon nem gyűlik össze addigra, de a KV KV-3 páros sztem megoldja, napi 500k-t meg tudok termelni velük ha nagyon nekiesek.
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
Djuree
félisten
kérdezni is akartam pedig tegnap hogy műxik-e a kód?
mondtad is hogy hétvégére tartogatod
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
törölt tag
Na király...Most lett meg a KV,és még csak Lánctalpat fejlesztettem ki
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali médialejátszót?
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jön a Socket AM5-ös alaplapokhoz az ötödik vezérlőhíd
- DIGI internet
- Bekerítették Magyarországot a Vivo telefonok
- További aktív témák...
- Logitech G27 kormány, pedál, váltó
- Dell Latitude 7400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4, 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kiárusítás!! Asztal gépbe márkás DDR3-as 4, 8GB -os RAM-ok számlával, garanciával!!! AkciÓÓ!
- Apple iPhone 13 Pro, 128GB, Graphite +1 év Garancia +MagSafe tok
- Thinkpad T480 14 FHD IPS i5-8250U 16GB DDR4, 256GB NVMe ujjlolv IR kam dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest