Hirdetés
- Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- A Colorful tarsolyában is akad néhány B760-as alaplap
- Munkahelyen és játékbarlangban is megállja a helyét a Sharkoon háza
- Magas képfrissítési rátájú ultraszéles monitor a YEYIAN Gaming névjegyével
- Csináljunk okostelefonunkból 2 az 1-ben noteszgépet!
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Szobaakusztika
- [Re:] Új GPU kerül a GeForce RTX 4080-ra
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Plazma TV topic
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
nemeth989
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Tier 8-9-es TD-k credit szorzóját növelték-e, mert szinte zsinórban hozom a plusz 20-25K-s meneteket, ha nyerünk. T95-el rendszeresek a össz 60K-s menetek, ha nyerünk
Például ez, nem csak azért mert duplás volt, hanem mert szinte majdnem az összes nyertes csatám ennyit hoz, 30k a javítás és lőszer, mondjuk most lesebeztek, ami elég ritjka, de akkor is
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. április 9. 17:36:03
Jármű: T95
Szerzett tapasztalat: 4 806 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 874
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, AcélfalVagy csak az én képzelgésem, hogy többet hozna? A Ferdi is tolja a 50-60K-s meneteket.
[ Szerkesztve ]
-
Victory!
Battle: Karelia 2012年4月9日 17:42:53
Vehicle: T-127
Experience received: 987
Credits received: 14,733
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Invaderjópofa kis tank ez, pattognak a népek jobbra balra, mint hódfarkú bramac-ról a jégeső.
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. április 9. 16:43:11
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 187
Szerzett kredit: 71 563
Csatában elért Achievement: Páncélvadász, Pusztító, MesterlövészNa most jól jött volna egy húsvéti ajándék prémium napi akció.
https://revolut.com/en-HU/referral/balzsiwgo!JAN1-22-AR
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem,van-e arra lehetőség,hogy egyik tankról a másikra áttegyem a tapasztalat pontjaimat?
-
Paul119
addikt
-
válasz
#56230144 #41654 üzenetére
átváltod free xp-nek aranyért...
rofl
Defeat
Battle: Province 2012年4月9日 18:03:21
Vehicle: T-127
Experience received: 882
Credits received: 19,692
Battle Achievements: Master Gunner, Top GunWhat is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
törölt tag
Köszi a válaszokat
-
tank1
tag
Valaki használ VK3002DB tankot? Féláron vehető. Ha jó tank, vennék egyet.
-
nemeth989
aktív tag
Most bennem van a hiba, ezt le kell írnom, Top tank vagyok, 4500-at dmg-eltem egyik oldalt érdemben én magam tartottam, a másikon meg ment a csapat 60%-a, és kikapunk.
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. április 9. 18:14:54
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 978
Szerzett kredit: 53 467
replay
Mindegy, ha megvan a JT még van 2 hét premem és kell 80K xp, utána egy kicsit szüneteltetem, az idegeim kezdik a szolgálatot felmondani. -
Dobi 562
őstag
Egy kis KV-3 sznájperkedés:
Vereség
CsataWestfield 2012. április 9. 17:27:59
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 553
Szerzett kredit: 22 720
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövészVereség
CsataRuinberg 2012. április 9. 18:09:47
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 760
Szerzett kredit: 31 494
Csatában elért Achievement: MesterlövészGyőzelem!
CsataMalinovka 2012. április 9. 18:19:28
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 267
Szerzett kredit: 30 090
Csatában elért Achievement: MesterlövészPrémiumos eredmények! A KV tank 107-esével használom.
[ Szerkesztve ]
-
felejtős... ha át akarsz menni medium ágra, akkor lebeszélnélek róla... hacsak nincs elég lóvéd e50-re.
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Atlantis
veterán
-
válasz
Atlantis #41669 üzenetére
e50 ér valamit, de a panther-panther2 egy rakás szamócát sem ér.
vk3601-ről pattognak a népek, a panther döntött armorját meg a ráeső fa is átüti.
kb ezért.
meg a 203 pen vagy nem sebez, vagy lepattan.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
madstunt
addikt
na nem birtam magammal visszavasaroltam a hetzerkemet :-D
imadom azt a kis ekszerdobozt ha ki van maxolva
btw ahogy ezeket a horrorisztikus skulokoltsegeket elnezem en nem megyek tdben a jp fole inkabb kiprobalok mast, a moka resze miatt jatszok a jatekkal nem kompetitiven hogy megerje a sok farmolos szopast -
Atlantis
veterán
Hát, én ellenként nagyon kellemetlennek érzem a párducokat, azt gondoltam jók is. Mindegy, mint teuton harcos, muszáj azt az ágat is vinni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
válasz
Atlantis #41672 üzenetére
hidd el, nem véletlenül nem játszom vele, kétskilles legénységgel, elitként, 3 kiegészítő biszbasszal...
ja, és a 3601 ágyúja gyakran jobban sebez mint a P2-é
vicces...[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
őstag
Én egész jól elvagyok a párduccal. A frontpáncélomról gyakran pattannak a lövések, győzelmi arányom 56%, találati arányom 76%-os vele és 84 csata alatt kilőttem 88 tankot, az xp-t is szépen termeli.
Szerintem nagyon jól lehet használni támogató/sznájper tankként.
Ja és persze a "szívószál" ágyúval használom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dobi 562 #41676 üzenetére
Lehet én vagyok balf.sz, de nekem alig pattogott róla valami. Ellenben a 3601-ről meg az IS3 is pattant 3szor. Ez már kilőné a P2-t...
-
-
Nem a sebzés a bajom. 6sec volt a reloadom...
A bajom, hogy a 203 pen az amx 12t-ről 2szer pattant 40méterről oldalról, a 7.2peccsel meg többet lövök 0dmg-t, meg pattanóst, mint sebzős találatot.
Sebzek mondjuk 200at 6-6.5sec-enként, az is3 meg 8secenként lő 500at. De még ez sem lenne baj, ha valami néha pattanna, és az első bekapott találat nem ammo racket lőne...mod: ha a pattogósságot megcserélnék a P2, meg a 3601 között, én lennék a legboldogabb, és nem játszanék mással, csak a P2-vel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gyuri27 #41679 üzenetére
Dehogy lassú, én nem vettem észre, hogy lassú lenne. A DPS-e meg elég nagy. Most őszintén, melyik med jobb a tier-jében? Úgy nem ér rámutatni másra, hogy azt nem is próbáltad.
(#41680) Tüzi: de az nem a Panther hibája, hogy pattan meg nulla sebzés. Tudod hány ilyenem van még 250-270-es penekkel is?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Majd meglátjuk. Egyelőre csak azt látom, hogy ellenként úgy kilőnek párduccal, hogy azt se tudom, honnan jön a puszi. Ebből arra következtettem, hogy igen pontos és ütős ágyúja van.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Lorraine, Pershing, T44. Mindegyiket a P2 elé rakja be a rendszer... és jobbak is. Type-ról meg ne is beszéljünk...
Egy 6os meg seggéről meg ne pattanjak már 203pennel, 30méterről.
Mindegy, szerintem egy rakás fos... illetve nem, de vannak nála jobbak tierben... illetve csak jobbak.(#41684) ollie
Pontosság 7.2óta meg urban legend. 2-300méterről mellé-elé-alá-fölé lő. Ha eltalálja, akkor vagy 0dmg, vagy pattan. Amikor meg a 15. skulód ispattannem sebzett semmit, az elég elkeserítő, miközben a lista tetején vagy...(#41685) marked one94
nagyon szeretem a Panthereket, de itt nagyon elqrt tank a P2[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gyuri27 #41683 üzenetére
Ha nem jó a Párduc, akkor a többi nemzet tier hetes medjeit ki se próbáld, ugyanis mindegyik rosszabb. Kivéve francia, azt nem próbáltam, bár asszem tier 7-en csak heavy meg light van náluk.
A Párduc 2-nél már egy kicsit más a dolog, mert ott egész jó a Pershing meg a T-44 is.
(#41686) Tüzi: a Type 59 a legrosszabb tier 8-as med
[ Szerkesztve ]
-
válasz
marked one94 #41688 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Wow, megdícsértek hogy hősiesen megvédtem egy csapattársam. Sima KV-val seggbe lőttem egy E.75-öt és kinyírtam.
Persze előtte pár kört balettoztunk.Més que un club!
-
stork13
aktív tag
Tier 7 legjobb mediumja vicces módon egy light, a 13-90. Közelébe sem ér a többi medium.
Nincs páncél de van sebesség/mozgékonyság és revolvertár. Beparkolsz/körözöl egy tank mellett, beleereszted a tárat és ha túléli akkor elszelelsz fél percre tárazni és mész tovább.
Eddig az egyetlen T7 med amivel egy T9-nek is neki lehet menni, eséllyel. Sőt, 2 már megeszik egy E-75-öt is ami nem mondható el a többiről.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Atlantis
veterán
No, hétvégi cél teljesítve, megvan a T20 és a VK3002, valamint a JagdPanther is. Eléggé legatyásodtam, meg most jöhet a szívás a stock gépekkel...sebaj, T82 majd kárpótol.
-
vhw
addikt
"Lorraine, Pershing, T44. Mindegyiket a P2 elé rakja be a rendszer... és jobbak is"
Tessék? Ez meg mégis milyen összefüggésben áll azzal, hogy egy tank jobb-e mint a másik?
A P2 az egyik legélvezetesebb tank német ágon, az ágyúja a legjobb a szintjén (és nem is árt megszeretni, mert free xp nélkül elég sokáig fog jegyben járni vele az ember, míg összeszedi magát az E50)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Province 2012. április 9. 19:57:21
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 537
Szerzett kredit: 99 348
Csatában elért Achievement: Acélfal3 kill, megannyi sebzés (is3nak, löwe, panther 2-nek és hasonló tankoknak).
Eddigi rekordom, nem csak a t34-et nézve[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Szobaakusztika
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- Spórolós topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Új GPU kerül a GeForce RTX 4080-ra
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest