Hirdetés
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
jimmy74 #41400 üzenetére
Németet, mint mindenből.
CactuS: nekem nem volt rossz ez a két nap, csak a Hummel és a E2 ment feltűnően rosszul. VK3001 és VK3601 viszont feltűnően jól szuperált ugyanebben az időszakban.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
madstunt
addikt
mar rohadtul herotom van ettol a baromisok 0HP penetrationtol... szitava lovok kimqxolt m10el egy ruszki t28at es nem sebzodik....
-
-
KaLeun
senior tag
Tegnap és ma is 10 csatát mentem, ebből 1 győzelem és 19 többségében fail vereség. :/
Cila
-
törölt tag
Végre megvan a Hetzerem,már csak 20.000 kredit választ el tőle
-
fsb1000
nagyúr
Rá kéne jönni mi lehet a titka annak a jelenségnek, hogy klántagok szakaszban jönnek randomba és már a csata elején kilövi az egyik a másikat.
-
pocok28
tag
Talán kezdek ráérezni a T34-re.
Legjobb köröm:
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. április 8. 1:12:06
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 786
Szerzett kredit: 119 457Ez sem volt rossz:
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. április 8. 1:31:19
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 651
Szerzett kredit: 76 252Érdemes volt vért izzadni érte.
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
jimmy74
őstag
Csak az alap kameraállás van az artyknál?
Próbálgatom hát elég fura:3-dik csatán vagyok túl.
WoT:jimmbo
-
D.Orion
veterán
1.Korábban volt linkelve a fekete talaj grafikai bug megoldása. Sajnos nem találom, mert olyan sok hsz keletkezik nap, mint nap. Valaki tudna dobni egy linket?
2. Továbbá lenne egy olyan kérdésem, hogy ha egy normál tank legénységét belerakom egy prémium tankba, akkor ott is át kell képezni őket a prémium tankra, vagy fejlődnek a prémben normálisan?
[ Szerkesztve ]
-
túlélő Hetzerek
-
A képeket elnézve nekem mindig az az érzésem, hogy valami műanyag makettet látok, nem egy igazi tankot.
Ps: Vigyázzatok a locsoláskor kapott tojásokkal.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
itt egy jó dokumentumfilm
-
emre
veterán
Eddigi legjobb köröm S51-el (prémiummal)
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. április 8. 9:32:16
Jármű: S-51
Szerzett tapasztalat: 6 195 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 303
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ászKöltségek: lőszer 15860
Kiosztott sebzés: 6533hp(#41428) Djuree
Köszi!
Igen, ha a statisztikát vesszük alapul akkor minden 100-ik csatám ilyen lesz.
Ugyanis pont most jubiláltam vele.[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Djuree
félisten
grat!
ilyet is lehet menni azzal a szarral?
majd nekem is neki kell állnom, kellene az ojjektumI am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
KaLeun
senior tag
válasz
D.Orion #41420 üzenetére
Próbáld ki a "hivatalos" patchet, én is ezt kaptam a supportól: http://cdn1.worldoftanks.ru/st/patches/72_ia8G8gyn/WoT_artefacts_fix_eu_patch.exe
Cila
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #41430 üzenetére
pedig a fekete föld jó, magas a humusztartalma
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
D.Orion
veterán
No mára pont ennyi elég is volt a játékból, go családi vasárnapi ebéd. A wargaming meg dolgozzon azon, hogy a 150 méterre lévő E75-re ha rálövök, akkor háromból három lövedékem ne tűnjön már el!
Plusz a T34 ne pattanjon már a KV oldaláról mikor éppen két pixel távolságra vagyok tőle... És kérek egy banhammert a játékba azokra a retardáltakra akikkel ma összefutottam!
-
pocok28
tag
T-34 mentése a mocsárból. Érdekes, hogy lefejjel volt benne.
05:30-tól a találatokat mutatják, utána kipakolják a muníciót. A homlokpáncélban van egy belefúródott lövedék.
Lehet, hogy részben átütötte?„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
emre
veterán
Ezt meg most lőttem IS4-el
Csata: Province 2012. április 8. 11:19:22
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 5 952 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 86 524
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, MesterlövészKiosztott sebzés: 7711
javítás:13179
lőszer: 23478
Rreplay a vége felé kezd érdekes lenni.Az IS3-al meg folyamatosan szarrá vernek, nem értem.
mod:
(#41438) _seth_
Nem mod, hanem az MSI afterburner nevezetű vga vezérlő progi.
A venti vezérlése miatt használom.[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
emre
veterán
Egy MacRedrum nevezetű játékossal aki M130-al volt elindultunk C3-ba felfele a csata második felében, sikerült egész jól összedolgozni, mert ő top gun érmet kapott. Csak a végén kicsit türelmetlenül tört előre, és beleszaladt egy lövésbe.
-
-
-
emre
veterán
válasz
sanya67 #41442 üzenetére
Köszi!
Sajnos későn vettem észre, hogy egyet kilőtt, szóval nem lehetett bot. Hiba volt a részemről szankcionálni. Az utóbbi időben elég alacsony a tolerancia küszöb nálam az afk játékkal fejlesztőkkel szemben.A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
pocok28
tag
Páncéllemez csemege!
Volt szerencsém személyesen megtekinteni a Deutches Múzeumot Münchenben.
70mm vastag páncéllemez átütés vizsgálata 7,5cm-es 5,85kg-os lövedékkel.
Friedrich Krupp, 1905.A sima hegeszthető lemezt már a 390,3m/sec sebességű lövedék átüti.
Az ötvözött páncéllemezt, közel azonos sebességgel már nem üti át.
És a hőkezelt ötvözött páncéllemezről a 387,3m/secsebességű lövedék simán lepattan.
A 624,1m/sec sebességgel meg még éppen nem üti át.Remélem mindenkinek tetszik!
[ Szerkesztve ]
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
fsb1000
nagyúr
Hehe... Tigrissel E100-at lőttem.
Mostanában szinte csak a Tigrist hajtom, 80%-ban nyerem vele a csatákat.
Más tankjaim bukóban vannak.
Ki érti ezt? -
madstunt
addikt
amúgy a prem tankok közül van olyan amit megéri megvenni a Löwe szintje alatt? (RamII, T25, ilyesmik...)
-
vJokka
aktív tag
-
intercell
csendes tag
válasz
fsb1000 #41446 üzenetére
Biztos meghoztam az ihletet, amikor dícsértem a tankot
Nekem most jött össze a lóvé az IS-3-ra tegnap, egész nap azzal mentem, nagyon fekszik a járgány.
Ma meglett rá a BL-9, hát azóta meg valami csoda, végre úgy érzem, hogy akármilyen csatába tesz be, tudom befolyásolni, és ez az érzés megfizethetetlen
Találtam ilyen statos oldalt, ez vajon mennyire lehet reális?
-
Napfénysüti
nagyúr
Az afk egész pontosan minek a rövidítése?
Més que un club!
Aktív témák
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Prime Video
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- NBA és kosárlabda topic
- Véglegesítette a Valve a Steam Big Picture reformját
- További aktív témák...
- GAMER PC : i9 12900KF /// 32 GB DDR5 /// RTX 3090 24 GB/// 1 TB NVME /// 1 TB HDD
- 12700 RTX3080Ti 32 GB DDR5 1,5 TB Samsung PM9A1 + LG 27GN950B
- UMAX VisionBook 10A SIM kártyás dobozos garanciális tablet AkciÓÓ!
- Razer Viper Ultimate & Dock Vezeték nélküli gamer egér Fehér Eladó
- Fujitsu Lifebook E548, 14" FHD IPS, i5-8250U (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB SSD, 4G LTE, gar
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest