Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Scheffer #41105 üzenetére

    Ja, csak tenné már le a névjegyét, és akkor talán hitelesebb lenne a mondandója. Azt hiszem nincs köztünk olyan, akinek meg van minden egyes létező-elérhető tank, és van velük 100+ csatája. Szóval nincs mindenkinek első kézből infoja minden tankról, legfeljebb a másik oldalról, ha már összeakadt vele a csatamezőn.
    Az ember szeretné tudni, hogy más mégis mire alapozza a véleményét, főleg, ha az nincs összhangban a saját tapasztalataival. Ekkor megnézi az illető statját, látja mivel ment, mennyit, milyen eredményességgel. És ha az ott lévő infókból az jön le, hogy az illető meglehetősen tapasztalt lehet azon a területen, amiről fentebb a megállapítását tette, akkor talán komolyabban veszi az ember a mondandóját és elgondolkozik miből fakadhat a különbség a véleményeik között.

    Amíg ez nincs, addig komolytalan az illető, és ott kötnek bele ahol csak tudnak. Persze kedves barátunk már megjegyezte, hogy ő erre magasról tesz, ki hisz neki ki nem. Csak emiatt meg újra és újra tele van sz*ardobálással a fórum! Ez láthatólag ugyanúgy hidegen hagyja generálisunkat, sőt még tán élvezi is! Szóval legyen bár igaza, vagy mondjon totál hülyeséget csak egy troll marad.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák