Hirdetés

Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Cingáriusz #40907 üzenetére

    Nos, akkor remelem nekem is fog tetszeni mind a T44, mind a T54, habar a T43 nem igazan tetszik, mondjuk csak 81% a legenysege es semmi felszereles sincs rajta, sot a jobbik motort sem kutatom ki hozza,igy hamarabb meglesz vele a T44 kikutatasa...
    Nem mondom, egyszer mentem vele egy 6 kiloveses kort, igaz akkor 2 vagy 3-ik voltam a csapatban.Altalaban 8-9 tierbe tesz, ott eleg nehez vele jatszani.

    Blom : egyedul a kis Artu-Detu zavar azon a tankon :) mennyire tudod elkerulni hogy ne azt lojjek ?

    Djuree : nekem azert kellene a penz, hogy a kedvenc tankjaimat fel tudjam szerelni mindenfele kiegeszitovel, mert igy hatekonyabb maga a tank is.Es ha hatekonyabb a tank a cuccok miatt, neked is konnyebb jobban teljesiteni.
    Hogy miert kell 50-60 milla ? Azt akarom, hogy legyen Patton,E-50,T54,IS7, T95, Object 704, esetleg IS3 meg IS4 is.Sem a nemet,sem az amcsi nehez ag nem vonz egyelore...de megis...mondjuk egy E75 meg beleferne.Nos, az az 50-60 milla epp eleg lenne ezeket megvasarolni :) Es akkor tenyleg csak arra tudnek osszpontositani hogy jatsszak ezekkel a tankokkal, nem pedig arra, hogy felek attol, hogy megyek par kort pl 9-10es tierrel es bukok par 100 ezret.Akkor ez nem fog izgatni, mert Blom leirasa alapjan megyek 5 kort a KV-5-el, es az osszeg vissza is van jove.

Aktív témák