Hirdetés
- Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- A Colorful tarsolyában is akad néhány B760-as alaplap
- Munkahelyen és játékbarlangban is megállja a helyét a Sharkoon háza
- Magas képfrissítési rátájú ultraszéles monitor a YEYIAN Gaming névjegyével
- Csináljunk okostelefonunkból 2 az 1-ben noteszgépet!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Mesterségesen tartotta magasan a processzorok árait az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Csináljunk okostelefonunkból 2 az 1-ben noteszgépet!
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Szégyen...
Cliff, lent a hegy alatt: T20 beáll kempelni, próbáltam odaállni a hegy alá.
Elkezd tolatni, nekem jön, erre elkezdi, hogy dont do that again. Mondom mit? Megpróbáltam volna beállni a helyemre, mert a Bl10 talán jobb, mint a 90es ágyúd. Fogta magát begurult mögém, és elkezdett lőni. Szánalmas. Ez a gyökér 1259 csatával, 887 killel és arty nélkül 51%-os találati aránnyal.Hogy pofán tudnám vágni az ilyet, leborulna a székről, az biztos.
Mert én elkezdtem őt sértegetni szerinte. Nem baj, hogy vesztettünk, megérte. Ellenfél meg beírta, hogy GJ, megköszönte, és elkezdett nekik sírni, hogy én mekkora köcsög vagyok. Amúgy ahogy kilőtt, át is jöttek ott lent.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
bozont
veterán
válasz
CptMisi #40451 üzenetére
Mintha rémlene valami hasonló balhé az előbbi körök egyikéből, pont a cliffen. Mondjuk ellenséges csapatból irkáltak folyamatosan, de nem figyeltem annyira, éppen az S-51-gyel próbáltam minél jobban zavarni az ellent. Jól is jött a nyerő kör, már csak 1400xp kell a nagy ágyúhoz.
-
CptMisi
őstag
válasz
bozont #40453 üzenetére
Volt S-51, lehetséges. A végére már olyan ideges lettem, hogy nem nagyon foglalkoztam a stílussal...Azért T7 med blokkol T8 TD-t, egyrészt miért campel, másrészt meg azért nézzük már meg, melyik ér többet. És akkor beáll mögém, és kilő... Csapatchatben kötekszik, aztán közösben meg le akar járatni. Ennyire régen húztam fel magam.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Djuree
félisten
megjöttek zavviról a dobozos pakkok.
ha vki most kezdené a gémet van egy kódom ami ad:
- 3 nap prémium előfizetést
- 1000 goldot500ft-ért lehet vinni. vagy 2 tábla csoki, vagy 2 sör
[ Szerkesztve ]
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
fsb1000
nagyúr
Komarinnál mit lehet tenni ha hosszas kemp után el kezd az ellen foglalni?
6-an (hatan!!!) vagyunk az ellenfél capzónájától 200m-re a házak között.
2-en védik a saját capzónát, középen meg 2-en haláltusáznak.
Megindul a csik.... én beindulok a cap zonába, utánam jön egy. Csak egy.
Kb. 1 perc alatt kilőnek az artyk mindkettőnket, pedig összesen egy type meg egy TD véd az ellentől. Erre a másik 4 "támadó" tankunk egyesével bevonul, állandó reset.....
Mire vártak? hogy az első hullám elhullik és nekik több esélyük lesz? Lapulnak...Nem tudom hogy, de megnyertük. Ezt a pályát is megutáltam, pedig kedvencem volt, de mára olyan játékos szokások alakultak ki, hogy tán még arty nélkül is játszhatatlan.
8/6 lövésem volt 2100 sebzéssel, 1 killGyőzelem!
Csata: Komarin 2012. április 2. 16:14:14
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 644 (2x )
Szerzett kredit: 67 144[ Szerkesztve ]
-
kugli81
aktív tag
U.S.S.R. tank tree extension
Srácok valamit irnak az új orosz tech tree-ről megnézné valaki aki vágja az angolt rendesen mert nem értettem
azaz mikor lesz...
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Orlin
addikt
Mi az a kifarmolás
?
ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
emre
veterán
Pénzt (kreditet) gyűjteni a már kifejlesztett tankra, felszerelésre, amit nem feltétlen az adott tankkal végzünk el.
MÁS
Van valakinek infója hogy lenne ismét prémium vásárlási akció?
Ma munka közben erősen gondolkodóba estem, hogy elköltöm a maradék aranyam egy részét, és ezt persze a legjobb lenne valami akció keretén belül tenni.[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
emre
veterán
válasz
kugli81 #40463 üzenetére
Elméletileg a 7.3-ban várható az orosz tech tree változás, de nem egészen úgy ahogy az előbbi hírben fel volt tüntetve, hanem ez lesz az.
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
rofl
kétszer átolvastam már az uccsó hszemtől a fórumot, valaki linkelje pls a 7.2-es crosshair-t. köszi
[ Szerkesztve ]
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
grunge
addikt
Eza T110 eléggé görény vas lett, nagyon tetszik
Az is bejön hogy E100al végre lehet pénzt is kereseni, és nem csak foylton alig vagy bukta van. A hülyék viszont csak ugyszaporodnak mintha muszáj lenne....
Ami idedegesitő még, hogy sztem több lett a nulla sebzéses "poenetration" löszer pocsékolás. Előfordult hogy a tank seggére céloztam, kettő lővés semmi, a harmadik ugyanott kinyomta a mocijá..lol
159 SW 1.9 jtdm <3
-
emre
veterán
Virkir hsz-ei között keresgélj
Én már nem is tudom melyik micsoda.A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
balintka
addikt
Prémium T34-re milyen extra modult érdemes venni 3.-nak?
Van rajta töltésgyorsító és periszkóp.
Xbox gamertag: BubuHUN
-
Napfénysüti
nagyúr
Megdumáltatok, befizettem 1 hónap prémiumra. Tetszik a játék ennyivel támogatom a készítőket.
Més que un club!
-
emre
veterán
Na kinek gázoltam bele a lelki világába?
Mert amit ingame írt abból semmi értelemeset nem tudtam kivenni.
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Kérdéssel fordulnék hozzátok. (keresés nem hozott eredményt fórumon belül, lehet egyedi a gondom)
7.2 óta ha nyomok csata közben egy jobbklikket (ezzel szoktam körbenézni ugye, hogy ne forogjon feleslegesen a torony) előjön az a menü középre, ami csak a playerek nevén kellene hogy előjöjjön oldalt. (tiltólista, meg bejelentés) A kurzorom középen van. Beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam. Tud valaki rá megoldást?"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
virkir
veterán
Szerintem jobban jártál vele
Nade komolyan.
1. van benne leírás mi micsoda töröld ami nem kell
2. konkrétan az Invisible_Camouflage nem kell neked az meg a vehicles könyvtár. Töröld ha nincs benne más, ha van akkor csak a nemzetenkénti Camouflage könyvtárakat.emre
Scren-shot-ot... Scren-shot-ot... Scren-shot-ot... Scren-shot-ot...[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
CptMisi
őstag
válasz
whatnot #40474 üzenetére
Nana, nem közvetlenül mögé álltam... Vagy 20métert jött már hátra mikor ütköztünk.
Én sem szoktam szeretni, nem is csinálom.okos67: ... Ha kicsit korábban felidegesítem magam, az lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Mit lehet tenni az ellen, ha laggol a zene a játékban? 5 másodpercenként tol egy remixet a csatás zenékból, és valamikor még a menüben is laggol a szerelők hangja. Dell Inspiron N5110_128204, i3-2310m, 4GB, GeForce GT525m. Előre is köszönöm!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Malinovka 2012. április 2. 20:20:54
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 551
Credits received: 98 324
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun, prémium nélkülMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Bingisz
addikt
Sziasztok!
A wot dossierben nézegettem néhány adatom, és ekkor találtam pár új prémium tankot (legalábbis a nevét):
MTLS-1G14(Premium): kis tank lehet
FCM36 Pak40(Premium): már korábban megemlített marder?
105 leFH18B2(Premium): a B1re épített arty
Type 62(Premium):erről már voltak képek
WZ-111(Premium):ez valami kínai tankSzóval ezek a tankok már biztosan jönnek szerintem.
Üdv.: Bingisz
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
Napfénysüti
nagyúr
73-74%-os legénységet megéri átvinni más tankra? Most lett meg a KV.
Més que un club!
-
slajos
csendes tag
Végre:
Victory!
Battle: Malinovka 2012. április 2. 20:38:39
Vehicle: T-127
Experience received: 1 089
Credits received: 16 046
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #40491 üzenetére
Az átképzéssel kb olyan lesz mintha vennél egy új legénységet 50%-al.
Szerintem 100% alatt nem éri meg átképezni, mert többet veszít.Ha van rá pénz vegyél új legénységet 75%-al, ezzel már fogsz annyit menni hogy eléri a 100%-ot. Nekem a KV legénysége van most az IS4-en 890 csatával a hátuk mögött az egyik skill 100%-os a második meg 94%. (természetesen mindig tovább képezve őket)
[ Szerkesztve ]
-
pimpi00
csendes tag
IS-3 hogy lehet kreditet és tp keresni,mert nekem nem nagyon jön össze,eddig 1 nagy kalap szar az egész tank,valami tippet tudnátok mondani,hogy mennyek mit csináljak vele!!!!
-
emre
veterán
válasz
Paul119 #40496 üzenetére
Lefosom a bokám ha 50km/h végsebességgel heavy lesz belőle.
De az 1550-es hp sem gyenge.mod:
bibibí, én elolvastam mit írnak róla: T8 heavy tank[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz
Bingisz #40489 üzenetére
WZ-111 = Type 59G Szép pattogós lesz ennek is a frontja, lesz ebből még nyavajgás, hű lesz a Type 59 névhez.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
pimpi00 #40495 üzenetére
Nehezen. Legénység legyen a maxon. Valami skill se árt.
Kell rá a bl9 mindenképp. + venri és rammer minimum.
Aztán csak szokni kell a taligát. Kő gazdag nem leszel tőle. De talán minuszos se.
Minden esetre a tank jó. A kredit szorzója kaksi (prem nélkül).
2 hetet mentem vele premmel. Halál jól müködik. Ez a titok.Amd - Radeon - Ryzen
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Nagyobb a Galaxy S23-ak hűtése az elődhöz képest
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mozilla Firefox
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest