Hirdetés

Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz MCGaiwer #39478 üzenetére

    Ne feledd, hogy az elejen te is ilyen kis gyoker voltal amikor elkezdted ezt a jatekot. (mint mindenki)
    Gondolom te is inkabb foglaltal, amikor lattad, hogy a vizipisztolyoddal megkarcolni sem tudod az ellenfel KV top tankjat.
    Elolem is tobbszor vittek el killt, meg kell tanulni lenyelni...vagy ki kellett volna lonom azt aki ugyesebb es gyorsabb volt nalam ? Vagy mert az o agyuja gyorsabban toltott ? Miert nem mentem en is olyan tankkal ami gyorsabban tolt ? Miert a masik a hibas ?

    A tegnap pl az esett meg velem, hogy 1 KV volt az ellenfelnel.Ramegyek, mellelovok (31% elete volt)...jon egy ha jol emlekszem 8-9(!!!) francia, ki akarja loni, mellelo...gyorsabban betolt, ralo, megint melle, addigra en is betoltottem de en kilottem, erre a francia tankos ficko kilott (Su85-el voltam)
    Most akkor ki a szarhazi ? En, vagy o ? En, mert bunko fasz vagyok mert kilovok egy 8-9-es tank elol egy masik tankot, merthogy az neki jar, merthogy o a kisisten a nagy tieru jarganyaval ? Vagy o a szarhazi, mert bena es nem tud celozni ? Mert o ugy erzi, hogy a kill neki jar mert o ugy gondolja, hogy masnak nem jar jatekelmeny, merthogy o milyen fasza gyerek a francia francaval ?

    Es igen, en is bemegyek foglalni ha van ra lehetoseg, az a legbiztosabb, nem kockaztatom a gyozelmet, mert az is megtortenhet, hogy nem te lovod ki az ellenfel neheztankjat, hanem o teged... es akkor a gyozelem is eluszott ha a medek nem tudjak az adott tankot sebezni...
    Ha meg akarod olni, tessek, rajta, a lehetoseg adott...amig foglalok, ugyesen lodd ki, ha meg nem tudod, az nem az en hibam.

Aktív témák