Hirdetés

Aktív témák

  • Balesz1899

    aktív tag

    válasz Atlantis #38830 üzenetére

    Egy ilyen gyökér miatt buktam tegnap egy jó körömet.
    SU85, Komarin. Az ellennél csomó KV, VK3601H, VK3000P. Öt killnél vagyok, az ellenfélnél már csak egy hummel, nálunk rajtam kívül egy másik T5 TD, a bázisunknál a házak között. Idő már nem sok volt, így elindultam megkeresni a hummelt, erre mikor az ellen bázisához értem, elkezdett foglalni. Visszaérni esélytelen volt, a csapattársam meg AFK. Az arty elfoglalta egyedül a bázisunkat, csodás. Az ilyen gyökereket legszívesebben bannolnám a francba, bár akkor meg azok szívnák meg, akiket tényleg kidobott a játék. De amennyi ilyennel találkozom, kétlem, hogy mind ilyen lenne.

    A másik kedvencem az utóbbi napokból. Nálunk KV3 a top tank, természetesen egész csata alatt afk. Amikor az ellennél 2-3 apró maradt csak, csodák csodájára felébredt és nagy kegyesen kilőtte az utolsót. A hős.

    Azoknak, akik egész csata alatt el sem mozdulnak a kezdőkörtől, nem adnék sem xp-t, sem creditet, de az esetleges javítást kifizettetném velük. Egyből kevesebb lenne a belogolok és elmegyek sz*rni vérpisti. Bár akkor meg elmenne az első bokorig és úgy hagyná ott. Na mindegy :D

Aktív témák