Hirdetés

Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz virkir #35010 üzenetére

    T9 meddel ilyen nehéz pluszos kört játszani? Furcsa, mert a T30-cal például nagyon könnyű, elég 5 bevitt átlagsebzés, és már nem mínuszos (persze prémiummal). Ami mondjuk nagy különbség, hogy ennek a vadállatnak 750 az átlagsebzése.

    (#35018) Peter789: attól függ, hogy milyen játékstílust szeretsz. A tank destroyer a hátulkempelős fajta, vagyis ott nem célszerű berontani az ellenség közé, hanem messziről kell követni a fősereget (vagy épp nem követni). Olyan a szerepe, mint kb mint a sniper-nek az FPS-ekben.
    A tank meg ugye a hagyományos tank, bár ebből is 3 fajta van (az elején csak egyel találkozol), a light (ezeknek főleg a felderítés és az arty kilövése a szerepe), a med, aminek vegyes szerep jut, leginkább a heavy tankokat támogatja, de alkalomadtán lehet felderítő is, és a heavy, ami a fő tűzerőt adja, viszont általában lassú, nagy, de többnyire nagyon páncélozott (vannak persze kivételek mindegyik kategóriában).

    (#35021) pws: a Löwe-t csak az nem lövi át szemből, aki rossz helyre céloz

    (#35022) pocok28: lehet azzal jó köröket menni, de ahhoz szerencse is kell, mert ha túl jó a csapatod, nem hagynak neked eleget sebezni, ha túl rossz, akkor meg hamar kipurcansz, mert nincs páncélod. Nagyon sok mindentől függ, mert nem állhatsz le arcoskodni a többi tier 9 heavy-vel (sőt a medekkel sem). Egyedül mindig halott vagy, a legjobb, ha legalább ketten vannak veled, de egy kicsit okosabb ellenfél még így is lerush-sol, ha legalább annyian vannak mint ti, és persze téged nyírnak ki először.
    A T30 is hasonló problémákkal küzd, de annak legalább van visszatartó ereje, mert nagyot szól az ágyúja, így már lehet vele taktikázni.
    Amúgy átlagban nyereséges volt nekem a T34, még úgy is, hogy gyakorlatilag a legrosszabb tier 9 tank, és én csak egy átlagos játékos vagyok a statom szerint.
    Amúgy a legnagyobb hátrány 1v1-ben, hogy neked mindig jól kell céloznod (pedig már feltételezem a 120 mm gun meglétét), hogy ne pattanj, az ellenfélnek viszont nem, csak nagyjából el kell eresztenie egy golyót a ház méretű hullod irányába, tuti betalál és sebez is. A T32 ebből a szempontból sokkal jobb, mert ott már kell céloznia az ellenfélnek, mert sok a lepattanó a testéről.

    (#35035) jimmy74: csak 1 eset van, amikor nem jó bekapcsolni a gyorsított képzést, ha direkt arra akarsz gyűjteni XP-t egy tankkal, hogy később átváltsd golddal free XP-re.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák