Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz káen #32729 üzenetére

    Mikor benn vagy egy csatában, és a Team Killer a pálya másik felén van, akkor nem tudod épp mit csinál, kit lő kit nem. Azért (is) jelzi a rendszer KÉK-el, hogy mindenki tudja baj van, baj volt vele.

    Továbbra is úgy gondolom, aki KÉK az lőhető. Nem egy lövéstől lesz kék, már az elöző csatában is rosszalkodott vagy bénázott. Legalábbis nincs olyan infó, amely hitelt érdemlően alátámasztaná, hogy egyetlen csatában, egyetlen lövéstől be lehet kékülni.
    Ebből következően úgy gondolom a replay-on lévő bekékült tag sem attól az egy "szerencsétlen" lövéstől lett KÉK, nem tudjuk mit csinált az előző csatájában, lehet ott is volt egy TK-ja. Tehát én lőnék rá.

    Ha majd lesz olyan olyan játékleírás, fórum, stb, ahol a WG pontosan leírja, hogy 1 véletlen lövéstől is be lehet kékülni és akkor felülvizsgálom ezt az álláspontom.

    ----

    Ja... és ne nekem kelljen már magyarázkodni, hogy a játék által jelzett Team Killereket miért lövöm ki, hanem azoknak akik nyiltan felvállalják hogy olyan "ZÖLD" csapattársakat lönek ki, akik valamilyen okból nem tetszenek nekik.

Aktív témák