Hirdetés

Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz virkir #3238 üzenetére

    1.Azt azért ugye láttad, hogy odaírtam, hogy 10,5ös ágyú nem elég, mivel az IS-4 szereti a lepattanósat játszani. BL-10el átlövök én is mindent ne aggódj ;]
    2.Ugyanígy 10,5>farm, lehet, hogy a 128as jól adja de a 10,5 nem.
    Elég szomorú, hogy nem tudják használni az IS-4-et az emberek és elkeni őket egy VK4502, S-70-et tudni kéne használni eh? Lehet van abban valami, hogy az orosz tankokat a kevésbé skilles emberek használják/nekik lettek szánva.
    3. Erről beszélek, hogy ne kezeljék már együtt mert röhej, hogy 100%-ról leégsz mint egy csillagszóró. Változás persze nem lesz ezügyben (sem) mert a devek ballisztikus ívben tojnak az ilyenre. Szovjet tankok legyenek jók a többi meg nem számít...

    Múltkor lehozta a meccset egy IS-4 egy VK4502 és egy GW Panther ellenében, a VK 1x nem tudta átlőni(128as ágyú, kb 30 méter távolságról,majd később csókolózott a két tank). Mindeközben az IS-4 szorgosan csámcsogta le a HP-t róla... Nekem a saját tapasztalatom is hasonló(mindkét tankkal), és mindig ilyeneket látok, örülj neki, hogy VarázsK4502-d van :)

    (#3240) BoogeyM@n.: Huh és mondd már ő át tudja lőni a T-54-et? (A jó múltkorában meglőttem a T-54 oldalát, le is lőttem róla 14%-ot :O, 88mm Rulz!) :DDD HP van dögivel csak éppen minden meccsből Bilotte medállal mész ki ha túléled.

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Aktív témák