Hirdetés

Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz tgulyas #3193 üzenetére

    Amikor egy órája olvastam amit írtál olyan válasz fogalmazódott meg bennem, hogy inkább hagytam, mostanra kicsit lehiggadtam.
    1. vhw leírta a háborúval kapcsolatos megállapításodra a választ, igen voltak csak nem pontlövő istenek.
    2. A következő hsz-ben meg leírtad a tipikus arty-t akit utálok. Nem, nem azt kell feltétlenül lőni akit éppen látsz mert mint írtam lehet már semmi szükség a segítségedre hanem például a rush-olók előtt figyelni a terepet ha feltűnik egy komolyabb ellenfél annak szedni le a hp-ból.
    Lőtt már meg engem is arty a kezdés után éppen, hogy megindultam mikor még nem is láthatott mert volt esze és oda lőtt ahol vonulni szoktak a tankok. Azóta kerülöm is azt a helyet és inkább nagyobb körön megyek.
    Vagy például Himmelsdorf-on hányszor jön be az arty a városba rush-olni vagy legalább az északi oldalon a hegyre vezető útra? Húsz körből jó ha egyszer találkozok ilyennel. Pedig ezen a pályán ez a valamennyire értelmes taktika számukra, de nem, kimegy a szélre feleslegesen pufogtatni aztán rinyál, hogy segítsünk amikor szétlövik.
    Meg sem tudom számolni mennyit látom azt amikor nagyban megy a csata és ahelyett, hogy tényleg segítene nekiáll taxizni a pályán mert valahol 100 méterre becsapódott tőle egy lövés és 100% hp-val összeszarta magát.
    Száz szónak is egy a vége a legtöbb arty-s marhára nem kéne a játékba amellett, hogy egyáltalán nem hiányoznának.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák