Hirdetés

Aktív témák

  • zoszt

    tag

    Sziasztok!
    Nagy a bánatom, ma vagyis tegnap nem tudtam megetetni a tigrisemet, nem jutok a játék közelébe, csak itt a fórum olvasásával élek ma tankos életet. Ez az első tank, amivel élvezet majd minden meccs, kivéve amikben már az első percekben leégek (a bénaságom miatt és nem mert épp valami komolyabb ellenféllel találom szemben magam). Féltem tőle, némely hozzászólást olvasva, hogy nem lesz feelingje a tigrisnek, de szerintem nagyon kellemes (mióta a hosszú 88-as van rajta). Mondjuk viszonylag sokszor top tanknak rak, ami a tapasztalatlanságom miatt, nem mindig kedvez a csapatomnak, medekkel már volt némi rutin, de a heavy-s ütközőhelyeket még nem ismerem annyira.
    Szívesebben megyek nagyobbak között, belőlük csipegetve, a kicsiket kilőni nálam is kettős érzés, fasza az überjárgány, de erősen játékélmény romboló lehetek egy-két gyereknek. MM szerintem is jobb lenne, ha max 2-3 tier különbséggel válogatna össze, még ha kicsit tovább is tartana a dolog, illetve mikor egy oldalra pakol sok type-ot, gyors franciát, t-50-t annak nem szoktam örülni.

    A T8-as század elég messzinek tűnik, de majd csak elérek odáig is, bár lehet a P tigrissel is gyűjtök még csataszámot majd a KT előtt, ha jobban megrágom a T7-es nehéz tankokat, lehet hasznosabb leszek majd T8-ban reményeim szerint.

    Érdekes dolog, azt hittem, hogy a gyors, agilis tankokat fogom majd szeretni a játékban, de pl. a PzIII/IV sem lett a szívem választottja, a lassabb VK3601H-t is jobban kedvelem a VK3001P és nem csak a jobb páncélozottság miatt, hanem a gyorsabbal hülyébb vagyok, többször előremegyek meghalni, mint kellene. A tigris ilyen szempontból nekem nyugalmat és biztonságot áraszt.. :)

    FSB1000-nek írtam rövid bemutatkozót a belépéskor, statom nem gyönyörűséges mindig úgy érzem magyarázatra szorul... Szóval, nem túl rég kezdtem, nem vagyok őstehetség és 1200 csata után jöttem rá, hogy nálam nem rajzol tanksziluettet a játék, ezért a bokor mögé sokszor "vakon" lövöldöztem. Mostanában meg a T-50(-2)-k és a gyors franciákra megy el a kelleténél több felesleges lövés. Az alacsony tapasztalati pontokra nincs jó magyarázatom, túl sokat sütkéreztem a rét közepén és sokszor hamar leégtem, így a killek, találatok száma is alacsony. Ez talán már változóban van, de még a tigrissel sem hozom az egységet sajnos. Német vonalon indultan, de a szovjet, az amerikai és majd a brit vérvonalat is kipróbálnám, ha kitart a lelkesedésem.

    Lenne kérdésem: mit csinálok rosszul, ha sarki csiki-csukizáskor tolom ki az orrát a gépnek fedezékből, hogy célkeresztbe kerüljön az ellenfél, de még meg se látom, ő már eltalál. Túl nagy szögben áll a tankom? Jobban egyenesbe kellene hozni a tankot, ahogy megyek ki a takarásból? De akkor még hosszabb a célzás és a lövés utáni visszaút ideje. Főleg a himmelsdorfi heavy-s találkozóhelyeken van ez, ahol nem lehet aztán a ház másik oldalán újra előbújni, vagy a házsorra tapadva találkozunk a szembeforgalommal.

    [ Szerkesztve ]

    "Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."

Aktív témák