Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz Dyingsoul #2943 üzenetére

    Nem is kezdenék bele olyan dolgokba, hogy tudom, hogy át tudom ütni az ellen tankjának páncálját, aztán mégsem történik semmi.
    Maradjunk inkább csak a láthatósági kérdésnél, sztem ez a legnagyobb defekt a játékban. Még ha mindenki csinálja is a dolgát, és értelemszerűen tudod lőni a tankot, sebződik..stb..stb...azért megnézném mit szólnál hozzá, ha 100 méterről a mező kellős közepéről lő rád vki, miközben te a bokorban csücsülsz és meg sem moccansz. Na ez bassza fel az embert agyilag, és ilyenkor jönnek a gondolatok, hogy nem kell nekem urál sztíl, meg semmi, fogom magam, és egy sörbontóval felszerelt ak-val, mint ami a szpecnáznak is van, berontok ezekhez a kommunista csicskákhoz az irodába, és kinyírok mindenkit.
    Na jó, kicsit elhülyéskedtem, de igaza volt itt vmelyik kollégának valamelyik korábban íródott hszben, hogy amíg nem raknak le eléd egy tisztességesen összerakott játékot, addig nincs értelme versenyeket, bajnokságot, meg klánokat csinálni/indítani, mert soha nem a te vagy a más tudástát fogja tükrözni az eredmény, hanem azt az eredménynek nevezett...már megbocsáss...szart, hogy a pénisz melyik oldalára kerül, hogy dönt a szerver, kinek adja a +20-25% pen-t. Amíg 10 méterről megközelítőleg ugyanoda lősz egy tankra, tételezzük fel a torony oldalára, pölö KT, és kétszer megsebzed, a 3-ik meg lepattan, akkor ott már komoly gondok vannak, amiről nem én, és nem te tehetsz, hanem a készítők, akiknek ilyenkor azt kívánom hogy menyjenek LEGO-zni.
    Röviden összefoglalva a játék kurvajó, élvezetes, én is rengeteget jáccok, ahogy te is és itt rajtam kívül mindenki, de bugoktól hemzseg, és nem tier nyócas ártit kéne belerakni, meg új mapot, hanem megcsinálni a balanszot(eddig erről szót sem ejtettem, pedig tudnék mit írni róla lassan így 3000 csata felé közeledve), a láthatóságot, meg kicsit átdolgozni a sebzési rendszert, hogy kicsit legyen vmi elfogadhatóbb szinten, mert ez gyalázat, hacsak a legextrémebb példával élek, ami megtörtént velem, hogy PZ IV-ről lepattant a VK 4502-m 105-ös páncéltörője. Na itt a bibi.
    Hát kábé ennyi.:D

    [ Szerkesztve ]

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák