Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Memphis79 #28113 üzenetére

    Hát én már a StuGIII-ig is lusta vagyok eljutni. Most ki van fejlesztve a Hetzer teljesen (de nem az az otromba rövid csövű cucc van felrakva amivel lövök 10-et és kifogytam, hanem az a cső amivel azért el lehet találni 5 méternél távolabbi célpontokat is), de állandóan olyan csatákba tesz ahol nem sok beleszólásom van a dolgokba. Vagy megyek előre és kiteszem magam a one-shot-die mennyei érzésének, vagy maradok hátul és homokozok a kör végéig.

    Jönnek velem szembe a tier6-7 szintű dögök és szinte imádkoznom kell, hogy ami elém kerül az ne legyen tier5-nél nagyobb. De ha KV jön akkor tudom, hogy amint meglövöm jó eséllyel nekem szegezi az ágyút és egyetlen lövéssel a túlvilágra küld. TD-vel pedig nem lehet olyan jól bújócskázni, mint egy lövegtornyos harckocsival.

    Kéne még kb 10k xp (a napi dupla is csak 500 xp körül van, egy szimpla nyertes kör 250-300 xp), szóval érthető, hogy nincs kedvem 40-50 csatát merő szenvedéssel tölteni. Aztán gondolom a StuGIII-al is ez lenne... így meg végleg elvesztettem a TD-k iránti érdeklődésem.

    Mellesleg a PzIII sokkal élvezetesebb. Fel van rakva a legnagyobb kaliberű cső, HE-vel meg van töltve, 800m-es a rádió és kellően fürge a scouthoz, de ha kell akkor a Tigris lánctalpát is lebontom és az artykat is 1-2 lövésből elpárologtatom. Nekem ez jobban tetszik, mint egy TD-vel cumizni a bokorban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák