Hirdetés

Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Antonius1978 #28008 üzenetére

    Erre kaptam eddig a legtöbb XP-t, de nem a legtöbb kreditet. A legjobb csaták azok, amikor hátul ülhetek és úgy osztom a sebzéseket, olyankor is simán jön 50k pluszban, mert kevesebbet kapok, de nincs repair. Átlagban szerintem olyan 30k pluszban van körönként az object nekem, de én sose nézem a kreditet én azon kevesek közé tartozom, aki nem tud mit kezdeni a kredittel, mert annyi van. Amúgy a JT ágyúja szerintem a legjobb all round ágyú a játékban, gyors, nagyon pontos, nagy pen, jó sebzés, de maga a tank nem túl acélos, főleg oldalról meg hátulról és szemből a hull alja. Mondok pár példát:
    1. Játszok a 6-os francia light-al 144 pen 135dmg, derékszögben áll egy JT, vagy valahol az oldalába tudok kerülni, akkor ő mind a 6-ot bekapja, ha nem láncra vagy a tetejének az élére megy a lövedék mindig, tehát 12s alatt veszít 7-800hp-t, de ugyanez Object ellen már nem a legjobb, mert kb felét pattintja.
    2. Játszok nagy artyval. Ott egy JT, mellé lövök, kap lazán akár 1300-as splash-t is, míg egy Object kb 7-800nál megáll.

    Nem mondom, hogy rossz a JT, de a 2 másik 9-es TD-hez képest papír, viszont hátulról támogatni nagyon jó.

    FSB: köszi. Tegnap egy csatában játszottunk, Zsoltival voltam IS-4el mentünk, Te E-100-al Erlenberg-en és buktuk egy hülye VK aufsB miatt, aki nem tudott megölni egy 33hp-s E-50et.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák