Hirdetés

Aktív témák

  • BoogeyM@n.

    aktív tag

    válasz biggamer #2231 üzenetére

    Hát sikerült megtalálnod a tanknak se nevezhető dolgot az olyan zsák utca hogy elvesztél benne főleg a prémium aranyba kerülő tankok a valentinnel semmit se fogsz tudni csinálni.
    Én is elkövettem azt a hibát mikor kezdtem a játékot hogy 38t szereztem de semmi értelme mert nem fejlődsz tovább.
    (sőt még luchs-t is szereztem de hát az felderítő tank és berakott a nagyok közé.(KT)
    Akkoriban a rossz balancolás miatt 38t-vel állandóan heavy meccsekbe dobott(IS Tiger) most talán jobb a helyzet?
    de akkor sincs értelme mert ídő pocsékolás amennyi időt eltöltesz vele annyival előrébb lennél xp gyűjtésben más tankkal és haladnál a ranglétrán.

    Én amit ajánlok itt a hétvége sok felé eljuthatsz csak rendesen tápolni kell de két nap csodákra képes.
    pl: eljuthatsz T29-ig is ami csúcs tank a saját kategóriájában bár utána már nem lessz jobb mert a T32 xar ágyút kap amilyen csatákba kerül a T34 gyenge a T30 nagyot lő de sokan tudják sebezni és e miatt szintúgy gyenge szvsz az amcsi is zsákutca innen.

    A legjobb ha tankot akarsz az orosz oldal ott hamar eljutsz a KV-ig csak a fontos dolgokat fejlesztve kb összesen 20e xp ez egy délelőttből megvan de alapból ez igaz mindenre ami hasonló szinten mozog TD, Arty is.
    A KVtól már kicsit szenvedősebb az út többet kell gyűjtögetni mint pár tucat meccs de ez se sok idő mire eljutsz a KV3ra kb a délután rá megy.
    A KV3al már lassabban mennek a dolgok itt kell egy röpke száz menet de jön egy igazi tank az IS ezzel már lehet jó meccsekbe kerülni és játszani ezt viszont garantáltan eléred még a hétvégén vagy a hasonló tier-ket más nemzettel csak a battle gombot kell nyomkodni gyakran hozzá kitartással és a csatákban minél több sebzést vagyis találatot bevinni.

    [ Szerkesztve ]

    Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

Aktív témák