Hirdetés

Aktív témák

  • drevil33

    csendes tag

    válasz grunge #21853 üzenetére

    Van pár magasabb tier-ű heavy-m de nekem az amcsi vonal tetszett a legjobban. Szerintem egész jó dolgokat vettél a T34-esedre, de az optika helyett egy álcaháló, periszkóp, esetleg repeszpáncél is jó megoldás lehet rá. (de én is így használtam, mint te)
    Próbáld meg kihasználni az amerikai tankok hatalmas előnyét, miszerint veszett mód tudja az ágyúcsövét lefelé biggyeszteni. Próbálj dombos részre menni, mert ott el tudod rejteni a hulldown-t (amit ugye mindenki ír itt, hogy amcsi tanoknál kötelező, mert mindenki átlövi) és ki-kikandikálva próbáld lőni a túloldalról feljövőket. Nagyon sok esetben így simán ki tudsz végezni orosz vagy német tankokat, mert azok egyszerűen nem tudnak rád lőni, mert nem hajlik annyira lefelé az ágyúcsövük. Szinte minden pályán van ilyen hely ahol ezt ki tudod használni, csak meg kell találni őket, és akkor tarolni fox.

    Más... ÚÚÚÚtálom a pénztelenséget... mármint kredit. Tegnap eladtam a TigerII-t, és megvettem az E75-öt, végre. A baj csak az, hogy még nincs kreditem átképezni a legénységet, tizenpárezer XP-re vagyok az IS7-től és a Pershing meg a Ferdinand már nagyon rég óta várja, hogy megvegyem őket. Hozzák mááán' be a premium T34-est, mert így sosem lesz elég kreditem megvenni a kifejlesztett tankjaimat... :( Olyan sok aranyat meg nem akarok adni tankért mint amennyibe egy Type, Löve vagy KV5 kerül. Jól hallottam, hogy megint elhalasztják, és nem a 7.1-ben jön ez a váltás?

Aktív témák