Hirdetés

Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz jahrn #20607 üzenetére

    1. Retardáltak
    Hol húznád meg a vonalat Wittman és retardált között? Valahogy kiszórják a gyengébb játékosokat, rögtön lesz a maradottak közül aki a leggyengébb. Miért zavar hogy vannak nem vérprofi WOT játékosok? Randomban ugyanúgy vannak az ellenfél mint a saját csapatban. Nyilván minden PH-s Wittman azt képzeli csak az ő csapata noob(őt kivéve persze), az ellenfélnél meg a valamirevaló játékosok.

    A matchmaking-be beleszámíthatnák a játékos képességét, pl ahogy mondták damage/battle vagy a játszott csaták alapján. Ezt pártolom.

    2. MM
    Biztos gagyi programozói vannak a WG-nek. Egy használható MM-et nem tudnak megírni, pedig biztos lehet, jó MM nélkül meg nem szórakoztató a játék. Ezek a pancser programozók azt se érdemlik meg, hogy a programjuk a rekordok könyvébe kerüljön a népszerűségével. Az MM ugye csak akkor szar amikor az ellenfél tankjai erősebbek, fel sem tűnik amikor fordítva.
    2-vel magasabb tierű tankkal találkozni olyan szörnyű? (T1 heavy vs IS) Szerinted mennyi legyen a max? 0 vagy 1?

    3. Tank balansz.
    Valami rejtélyes oknál fogva mindenki a saját tankját gyengének érzi a többihez képest. A szórakoztató játékhoz természetesen az övét buffolni kellene a többit meg nerfelni. De biztos a programozók bénák vagy elfogultak.

    4. Arty
    A WOT legnagyobb baja. Milyen gagyi háborús játék ahol kilövik valaki alól a tankot. Ha ezek nem lennének milyen szépen ki lehetne lövöldözni akár 10-15 ellenfelet, köztük nem visszalövő artyt. Így lenne igazán játszható a játék, 15 agyaggalambot ellenfélnek, 1 sebezhetetlen, szupergyors, mindent egylövéssel kivégzőt a mi játékosunknak.

    Igaz, ha sok nagy arty van egy csatában, ronthatják a játékot. De... legalábbis nekem ez nincs olyan gyakran hogy zavaró legyen, biztos csak szerencsém van. Egyébként ilyenkor nem a nagy számuk a baj, hanem a túl nagy tűzerejük. Vagyis ha sokan vannak legalább kicsik lennének.
    Ha limitálnák az artyk számát 2-3-ra, akkor nekik egy-egy csata előtt túl sokat kellene várni, feltételezem ezért nincs még ilyen limit. Szerintem a nagyobb artykat kevésbé elérhetővé kellene tenni, pl több xp v. magasabb vételi/fenntartási ár. A másik lehetőség, hogy csökkenteni a sebzésüket.

    5. A hisztis játékosok
    Arty, gagyi MM, stb. rémségeket messze megelőzően ők a leggusztustalanabb elemei e játéknak. Óriási avatar, még nagyobb arc, fikázó/noobozó/lenéző beszólások tömege fölöslegesen. Idegösszeomlást kapnak mikor más neki nem tetszően játszik, de rendszerint semmivel nem jobbak mint az átlag. Milyen szerencse, a PH-n nincsenek ilyenek.

    Kieg: Jó ötlet. Valaki arty nézetből navigálná a 15(v. 14) játékos manővereit, értsd utasításokat osztana nekik mint egy stratégiai játékban, pl Tiberium wars, red alert. A keveseket leszámítva(a hisztisek) a legtöbbnek bejövös lenne, legalábbis a totál káosszal szemben.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák