Hirdetés

Aktív témák

  • Joe-T

    tag

    válasz virkir #1880 üzenetére

    Igen, a német vonalat tekintve a fizetős, már nem béta állapotnál megítélésem szerint a Tigris lesz az utolsó tank amely még eltartható prémium account nélkül! Afölött már a KT-nál az egyel nagyobb löveg zabálja szó szerint a zsetont (1 lövés=1080) és még nem is szereltük vagy nem akartunk rá vásárolni felylesztést vagy kiegészítő cuccot!
    Nekem is rengeteg olyan köröm volt amikor simán nyerni kellett volna, be is foglaltuk 6 nehéz tankkal az ellenfél bázisát és ott két közepes TD egy KT és egy IS3 rommá lötte a csapatot úgy hogy nekünk szinte csak a dukkózást sikerült lehúzni az ellenfélről (értsd minden harmadik vagy negyedik lövésünk sebzett a többi lepattant)!Kicsit hihetetlen főleg annak tükrében, hogy nálunk a 6 tank összetétele 2 KT, 1 Tigris, IS3, T29, T1 Heavy!
    Önmagában a Maus sem egy nagy ász! Igaz, hogy sokszor meg kell lőni mielőtt elfüstöl, de cserébe olyan kicseszett lomha, hogy az nem igaz! Csak úgy van esélye, ha többen követik és fedezik! Nemegyszer találkoztam olyannal amikor többen beszorultunk egy hely mellé ahonnét felváltva mentünk előre és löttük az ellent, majd megjelent egy Maus a mi oldalunkon, hogy majd ő rendet tesz és megindult előre! Persze nem sokáig jutott, mert pillanatok alatt rommá lőtték! És hány olyan eset van amikor a csata első 4-5 percében kilövik a Maust!
    Én már nem bosszankodok a program baromságai miatt! Ez van, ezt kell szeretni!

    Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

Aktív témák