Hirdetés

Aktív témák

  • drevil33

    csendes tag

    Sziasztok. Mostanában volt szó az amerikai csodákról. Ha nem bánjátok megosztom veletek a véleményem.
    Nem vagyok pro játékos, de kimondottan rossznak sem tartom magam. 6500 fölötti csatát toltam már le 51% win rationval és 64%os hit ratioval.
    Heavy ágon magasabb Tierben jelenleg TigerII, VK45a, IS4, T34, T30-al rendelkezem. Mind maxra van már fejlesztve, és a Tiger-el meg az IS-el lassan meglesz a kövi tank is.Tier 8 környékén én is elkezdtem premiumozni, mert a fenntartási költségek bizony elég magasra rúgtak. Nem lehet fenntartani, és farmolni pénzt, ha több ágat viszel egyszerre (Ferdinand, SU152, T25AT, T44, Pershing, Panther kifejlesztve várja a megvételt).
    Na de a lényeg, ami miatt ide írok.Van összehasonlítási alapom a különböző heavy tankok tekintetében. Nekem az amcsi heavy-k jöttek be legjobban. Pedig általában a leggyengébbek a szintükön. El kell rejteni a hull-t mert bármi simán átlövi, de a tornyuk veszett kemény dió. XP rekordomat T32-vel tartom 2443-al (igen, az már premium acc-al) és vesztett csatában is kaptam vele 1444XP-t. Elég jó ROLF-al bírnak (kivéve a T30) és viszonylag pontosak, bár a statjaik nem ezt mutatják, na és elég mozgékonyak. Igazából szinte mindenben félúton vannak az orosz és a német tankok közt, de páncélban magasan a leggyengébbek. Tankokat ONESHOTolni nekem még csak US-Heavy-vel sikerült. Még nincs 20 lejátszott meccsem T30-al, de már sikerült egy IS7-et kilőnöm max hp-ról 1 lövéssel :D Asszem én lepődtem meg a legjobban ezen, de marha jó érzés volt. Okosan használva, jó helyekre beállva az amcsi tankok szinte verhetetlenek.
    Másik amiről volt szó mostanában a kis light-ok. Caffe-m nincs, de a másik 2 megvan. T50-2 marha sokáig életben tud maradni az ellenség bázisának közepén is, mert veszett mód megy és fordul. Szinte lehetetlen eltalálni. Igazi artygyilkos. A kis VK viszont egy veszett gonosz dög. Szerintem a legdurvább light. Rá kell dobni a 105-ös ágyút és csak HE-vel használni. Így MINDENT lehet vele sebezni. Lőttem már ki vele MAUS-t IS7-et is. Kisebb tankokra 300 fölött is tud sebezni, de a nagy, vastag páncélzatú dögöket is simán csipegeti 100 -asával. Bár elég pontatlan az ágyú stat szerint, de meglepő távolságról el lehet vele taláni az ellent. Tegnap haverral platoonban KV-tól IS4-ig csatában 2 ilyennel mentünk, és 10 kills a miénk volt, valamint koppra ugyanazt az xp-t zsebeltük be... 3x-os első csata és 5000 fölött volt, pontosan nem emléxem. A kis gonosz VK-t mindenkinek ajánlom :)
    Bocs a kisregényért, és remélem nem sértettem meg senkit a postommal, mert úgy tünt sok itt a viráglelkű :U
    Üdv néktek tanktársak

Aktív témák