Hirdetés

Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz Joe-T #1875 üzenetére

    Ezzel csak annyi a probléma, hogy ezen állapotában egy fillért nem ér meg a prémium account a véglegesben, pedig elgondolkodtam rajta, hogy erre szánnék egy kis pénzt.
    Milyen dolog, hogy a szerver dönti el mikor kerülök szopóágra mikor meg normálisra.
    Nem hiszem, hogy én lennék a béna amikor tegnap előtt éjféltől negyed háromig összeszedek 200k creditet tegnap meg fél tíztől fél egyig éppen csak sikerült egy kicsi pluszba kerülnöm.
    Egyik nap normálisan párosít másik nap meg hülye és tízből nyolcszor berak a T-44-el Maus IS7 közé ahol sebezni is alig tudok nemhogy kilőni.

    Például egy tegnapról.
    Mondjuk ez pont nyerő lett mert átrohantunk a T-54-el a nagyok a túloldalról meg szépen leszedegették akiket megmutattunk.

    Vagy a VK4502-vel tegnap 10-ből 7x Sand River-re ahol az a tank abszolút használhatatlan full fejlesztés nélkül de még úgy is eléggé nehézkes ott.
    Ráadásul a balfaszokkal akik a II bázisról teljes csapattal megindulnak balra fel északnak és a déli homokbuckás részre egyáltalán nem figyelnek.
    Egyértelmű, hogy a pénzre gyúrnak a fejlesztők mivel Tigristől, T-44/54-től fölfelé fenntarthatatlan a nagyvas prémium nélkül, nade azért ennyire nem kéne kilógnia a lólábnak.
    BoogeyM@n. Maus szeretetét meg értem is meg nem is.
    Tény, hogy baromi erős és ugye tudjuk nem az a legény aki adja hanem aki állja de normális csapattal nem sok esélye van a lomhasága miatt.
    A képen szereplőt konkrétan a T23-as lőtte ki arty segítséggel úgy, hogy őt a Maus meg sem tudta lőni.
    Ha van annyi esze a csapatnak, hogy többen 4-5-en lőjék HE-vel hamar elfogy az egérke is ha meg az arty belövi esélye sincs.
    Amit meg a T-54-ről tapasztalok, ha berak 3-4-et egy csapatba és a másik oldalra meg nem amennyiben egy picit is tudnak játszani azok nyernek ahol a T54-ek voltak.
    Tény, hogy sebezhető, kilőhető, ha egy jön mert elég folyamatosan lelőni a lánctalpat róla, hogy egy helyben maradjon és akkor már vége.
    Nade ha megjelenik 4-5 akkor azt se tudják a nagyok hova kapják az ágyúcsövet és a kis szúnyogok szépen leszívják az elefántok vérét.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák