Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz fsb1000 #18444 üzenetére

    A Tiger P egyértelműen jobb, kissé nehézkesebben mozog, de a frontpáncél jól jön (bár tapasztaltabb játékosok tudják hol kell lőni, csak egy kis célzást igényel)
    Amúgy valóban, a Tigiris vonala nekem is jobban tetszik, én már kifejlesztettem a VK45A-t de inkább átnyergelek a másikra. A 45A sehol nincs a KT-hez képest, és szerintem az E75 is nagyobb mumus a 45B-től.

    Más; a tesztszerveren találkozott már valaki T29el? Olvastam valahol forumon, hogy az E100 deszkáját is immunissá tették a lövésekre, és a T29 füleit is. Egy csatában összefutottam eggyel, a megszokott módon a füleket céloztam, telibe lőttem, semmi sebzés... mivel jól állt a csata, és nekem is volt még elég HP-m, így már csak kíváncsiságból is odalőttem mégegyszer, ismét semmi.
    Hogy ebből mennyi fröcsögés fog lenni, ha kijön a patch :D Akik eddig jól begyakorolták mit kell tenni T29 ellen, most pumpálhatják az ólmot hatástalanul a fülekbe :D (bár ha valakinek van letesztelhetné, hogy esetleg valami modulsérülést nem okoz-e mégis ha odalőnek)

    r1E3S3E7T: volt már olyan, hogy egy szovjet tankot számottevően nerfeltek volna? gondolod majd úgy csinálják, hogy rosszabb lesz az IS7? :D

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák