Hirdetés

Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz fsb1000 #17932 üzenetére

    Úgy jönnek, hogy valamilyen ?mérnök?/tudós/jósoló/történész brigád által van megálmodva a játékban levő összes tank illetve a háttéranyag amiből lemodellezik a tankokat meg beállítják az egyéb statokat. Amik persze nem mindig helytállóak, pl.: x nem szovjet tank azért kap z értékeket mert történelmileg így hű. y szovjet tank azért kap ilyen meg olyan w értékeket mert így lehet megoldani a játékbeli egyensúlyt, amiről persze lerí, hogy baromság mert annyira durva a tank a többihez képest (béta T-54, IS-4).
    Ha a playerek észrevesznek valami bugot, akkor nem, hogy ugranának javítani hanem kell egy pár hónap átfutási idő, hogy egyáltalán elismerjék, hogy valami bug van a játékban (béta Maus és a sárvédői, E-75/E-50 sárvédők, érdekes ugye, hogy egyik sem szovjet tank :) ), mondják a játékosok, hogy kellene valami T34 buff mert ez így nem jó, hogy mind a VKB mind az IS-4 jobb, kapott is 110(!) extra hp-t(T34 amerikai tank), váratlan pillanatban lehúzzák a T32 ágyújának negatív kitéríthetőségét(ami így ténylegesen a leggyengébb tier VIII heavy lesz) pedig az ég egy világon senki nem mondta nekik, hogy csinálják. De lehetne ezt itt sorolni csak kedvem nincs hozzá :) Számomra elfogadhatatlan a kettős mérce amit a játék hoz sok esetben, de ez csak a kisebbik baj, úgy gondolom, hogy mára a német és a szovjet(naná) tree rendben van már csak az amcsival kell kezdeniük valamit, viszont az, hogy ugyan azok a bugok vannak jelen a játékban mint cirka egy évvel ezelőtt az röhejes. Ahhoz képest, hogy mennyi bevételt hozott nekik a játék amióta kiadták(valahol volt egy kellemes számadat arról, hogy csak a Löwe mennyit hozott nekik a konyhára) még mindig ugyanolyan állapotban van mint amikor "beta" volt a cím mögé biggyesztve. Én benne vagyok abban a szűk rétegben akit érdekel a dolog, mégis elegem van a hibáiból.
    --
    Félre ne érts, nekem nincs rossz kedvem (miért lenne lol?) de leírom a dolgokat (a fórum meg erre van) mert sokszor a tököm ki van a játékkal , illetve leginkább a fejlesztőivel, normális dev. csapat már rég gatyába rázta volna ezt a játékot. Az is lehet, hogy pár hónap múlva elfelejtem ezt a sok sz ami összegyűlt így egy fél évnyi intenzívebb játék után és megint "boldogan" fogom pusztítani az ellent de jelenleg úgy vagyok vele, hogy legszívesebben kitörölném magam a pénzt meg visszakérném amit beleraktam.
    --
    Leopard meg a Vk2801 a futrinkák amiket keresel.

    A hitboxos weboldalt pedig google chromeban célszerű megnyitni, legalábbis nekem ff alatt ledöglik szerencsétlen.

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Aktív témák