Hirdetés

Aktív témák

  • emre

    veterán

    válasz CPT.Pirk #1553 üzenetére

    Nem normális, de ez van. Én is tapasztaltam hasonlót és baromian meglepődtem, amikor megnéztem a meccs végén a statisztikát, hogy gyakorlatilag semmit nem sebeztem, hiába lőttem.
    Nagy okosságot nem tudok mondani, pedig lassan végigviszem az TD vonalat.
    Én ha egy mód van rá, nem szemből támadok TD-vel, (másik TD-t meg pláne) ha mégis muszáj, olyan a hely, PL ahol az utat kell biztosítani, akkor egy lövés a lánctalpra, ez után jó eséllyel keresztebe fordul, aztán a második mehet a seggébe, vagy az oldalába a torony mögé.Egyetlen tanknál tapasztaltam, hogy érdemes a tornyot lőni ez pedig a KV.
    Én vagy a bázist védtem, vagy a támadó vonal mögül csipáztam. A lőszernél általánosságban arra lövünk HE lőszerrel aminek a páncélját az AP-vel nem lehet átütni. De meccs közben ritkán váltok, és elég sűrűn előfordult, hogy csak egy fajta volt nálam.

    A láthatóságot nem értem. Azt sem amikor engem nem vesznek észre, sem azt amikor egyből kiszúrnak. Nem rég volt linkelve egy láthatósági táblázat, ezen a TD-k elég előkelő helyen szerepeltek. Ezt én még meg is toldom egy álcahálóval a legtöbb esetben. Ebből elég egy, át lehet tenni másik gépre. Amit még szoktam venni az a töltésgyorsító, és néhányszor a + rétegelt páncélra költök.
    Írták előttem, a camouflage skill-t. Én a legtöbb esetben el sem jutottam addig, hogy 100%-os legénységgel toljam, mert vagy nem játszottam annyit, vagy sajnáltam a pénzt képzésre. Például a SZU85B-nek 75%-os a legénysége, és tovább tudtam lépni. (59 csatából 30 győzelem, ez 51%, túlélt csata 34%) Egyébként és sem a SZU76-ot, sem a SZU85B-t nem szerettem.
    Az arty elől való menekülést meg érezni kell. :DDD Igazából én 3-4 lövés után arrébb megyek kicsit. A legtöbb esetben nem kell hogy lásson, hidd el a legtöbb pályán pontosan tudják hol lehet kempelni, és nem kell hogy telibe kapjon.
    Én örülök ha a csaták 30-35%-át túlélem, és 50% felett győzök. Természetesen vannak nagy bukások, de nagy győzelmek is. Tegnap előtt volt egy 10-es kill-em a SZU152-essel, és nem 5%-ról lőttem ki a gépeket (Wittmann medál is járt hozzá :DD ). A következő meccsen meg az első kanyart nem éltem túl. Ez van.

    [ Szerkesztve ]

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Aktív témák