Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz diegho #15028 üzenetére

    Igazából az a baj, hogy különösebb játékbeli küzdelem nélkül kaphatsz egy olyan tankot, amihez hasonlóért másnak több száz csatát kell végigküzdenie, jó pár csatát stock állapotban.
    A másik, hogy míg egy normál 8as tankkal oda kell figyelni mire lősz, mit csinálsz, nehogy csődbe vidd magad, addig a pénztárcás illető röhög a pofádba, mert ha már 3at mellé lő annyi creditet kap, mint a normál tankos egy jól sikerült csatáért.

    (de ha már a type59-nél tartunk, a fentiek felett még napirendre is térek, beülök egy 9es heavybe és halomra lövöm őket. Nekem inkább az csípi a szemem, hogy egy olyan nemzetet tettek bele a játékba aminek kb semmi köze a 2. vh-s vagy a háború utáni időszak tankfejlesztéseihez/tankcsatáihoz, míg rengeteg érdekes és különleges angol, német, olasz vagy éppen magyar tank van (vagy éppenséggel mi a helyzet a premium TD-kel vagy artykkal?), amit sokkal szívesebben látnék már a csatatéren. De hát a profit érdekében egy kínai piacra szánt kirakat tankot bedobtak ide az eu piacra is, hadd hizzon a bankszámlájuk.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák