Hirdetés

Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Sixkiller6 #11819 üzenetére

    Mindkettőt csak akkor fogod élvezni, ha rájössz hogyan kell vele tolni.

    T30: soha nem mész elöl, megkeresed vele a helyeket ahol a hull-t el tudod rejteni, főleg akkor jön jól, ha védő szerepet szeretsz játszani, mert ha beállsz hull down-ba olyan helyre ahol az arty nem tud lőni, akkor tudsz pusztítani. Amikor előre kell menni, akkor keresel egy lapos tankot, pl IS-4, IS-3 és mögötte mész.

    IS-7: azonnal mész előre, sietsz elfoglalni a kulcsfontosságú helyeket minden mapon (malinovka azért kivétel). Feltartod az ellenfél med tankjait, hogy ne tudjanak rusholni, minden egyes tanknak megpróbálsz teljesen szemben állni, mert úgy hasznos az armorod.

    Én utóbbit egyre jobban szeretem. Ha sokat tolod szakaszban és van netán 2 med ismerősöd, akik 8-9es medekkel tudnak menni veled, akkor nagyon erősek lesztek együtt. IS-7nél egy a lényeg, úgy játszod, mint egy medium tankot. Nem mész városba, max a város szélére. Csiki-csuki nem megy vele.

    Volt szerencsém többször T30 ellen küzdeni, volt többször 100% hp mindkét oldalon úgy, hogy az én részemről egy tank sem avatkozott közbe és bizony amíg a T30 tud pattanni az IS-7ről, addig az IS-7 mindig át fogja lőni a T30 alját és több esetben a tornyot is átlőttem már rajta.

    Mindkettő jó tank, de teljesen máshogy kell velük játszani.

Aktív témák