Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz virkir #10095 üzenetére

    Amint látod a teljes felállásukat, egy JT, a többi arty és médium. Úgy készültünk, hogy fel kell kötni a textilt, mert van egy oldal, nem tudom ki ismeri, linkelem:

    [link]

    itt meg lehet nézni, hogy melyik klánnak milyen tankjai vannak, és hány darab, ez alapján azért van némi támpont, hogy hogy kell készülni, bár azárt nem mindíg. Ahogy most sem, mert nem számítottunk ennyi médiumra, bár tudtuk hogy vannak nekik. De Sand Riverre a médium nagyon jó taktika gyorsan töltő artyval, lásd Obj 261 25 sec és ponots mint a halál.
    Persze olyan is volt, hogy néztük az oldalt, láttuk, hogy 10-15 napos klán a legjobb tankjuk 1 db T30, a többi csak kisebb 9-es, meg bőven az alatt, be is jött a számítás, szétszedtük őket pillanatok alatt. A több meg azért jön be, mert Mines-on azért jön a 4-5 Maus és ugyanennyi IS-7.
    Amúgy ha már IS-7, akkor CW-n Abbeyen előszeretettel csinálják a ráss taktikát, csak átjönnek középen az apátság alatt, max oldalanként egy-két hevi

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák