Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
A készítők kivették a könnyített MM-et az első 10 csatában, viszont berakták helyett ezt. Mármint 10-20 csatáig tartó jó csapatba rakást. Lehet persze, hogy ezt csak bebeszélem magamnak, de eddig minden tanknál, amit nem visszavettem, hanem "újonnan" szereztem be, annál ezt tapasztaltam. Most jelenleg én is a T-44-el játszom. Eddig 80% fölött van a winrate vele 20 csata után. Tegnap pl. olyan csatában voltam, hogy állítom max. CW-n van a legjobb klánoknál ilyen összedolgozás, mint volt ebben a csatában. Rögtön minden oldalra megfelelő mennyiségű tank ment. Minden spotolásomat kérés nélkül lőtték. Nehéz szituációban kisegítettek és az ellenfél sem volt rossz. Nagyon élvezetes csata volt, talán 7000 csata után az 5-6. ilyen, amit láttam.
Nem rossz a T-44, jobban fordul, mint a Pershing, de a lövege jóval gyengébb, még a legjobb LB-1 is, mégis hihetetlen jó köröket mentem eddig vele és nem csak az én jó teljesítményemen múlt, sőt. Szóval gyanús nekem ez.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest