Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
Ebben van is igazság, meg nem is. Én orosz kicsikkel kezdtem az artyzást, de nem tetszett, nem ment. Végül KV-2őn kihúztam az S-51-et. Attól végképp elvoltam szállva agyilag. 75%os legényekkel és a kis ágyúval nem élveztem semmit, gyak folyamatosan goldammoval tömtem, csak haladjak már a nagy ágyúig el. Csak a klánból azok tartották bennem a lelket, akiknek votl már pl SU-14 vagy más arty a kezük között, maxra fejlesztve. Aztán meglett a nagy ágyú, és hirtelen elkezdtem élvezni vele a csatákat, abbamaradt a goldammoval tömés, és úgy fejlesztettem ki az OB 212-t rajta, hogy észre sem vettem, élveztem a folyamatos artyzást...Most még megvan az S-51, bár mostanában kevésbé élvezem, mert már OB 212vel akarok menni, csak még a legényeket húzom S-51en, hogy amikor átültetem, akkor az első skill is, és a legények is 100%osak legyenek. Kb a második skill 70%ékáig kell őket felhúznom, és hátra van még 50% ebből.
Utánna egyből OB 212 fasza legényekkel, és meglátjuk mennyire van igaza klántársamnak, hogy S-51 után az OB-212-t nem fogom élvezni..
Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest