- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Eddig még azzal is tudtam "csalni", hogy már kifejlesztett, de NEM megvett tankokra képeztem legénységet (természetesen az ezzel járó büntivel), így ráértem megvenni a tankot ha akciós volt, de a legénység már készen várt az új drágaszágra.
8.2 Patch óta ezt az lehetőséget LETILTOTTÁK (hogy kapják be Vórgémingék).
Most már csak akkor képezhetsz embert másik tankra (az én büntis módszeremmel, vagy normálisan pénzért), ha az adott tank amire képezed a legénységet, már bent áll a garázsban...
Nem átlátszó hogy mire ment ki a játék..."VEGYÉÉÉ GARÁZZST PARASZT...Ne trükkőzéééé"
Jano
Pontosan úgy van ahogy írtad. És ugye ilyenkor a javítás nem fejlődik, illetve ha jól tudom, nem is élő a képesség míg a fő képesség nem éri el a 100%-otPersze mehetünk együtt
Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest