Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Dryman #99175 üzenetére

    Srácok ezt a mentort magyarázza már meg nekem valaki. Sokaknál látom felrakva, de szerintem félreértitek a működését.
    "3. skillként a parancsnoknak a mentor készség is tanácsos, igaz hogy a parancsnok képzettségét nem emeli, de az összes többiét igen."
    Én úgy tudom, hogy a mentor képzettség nem képzettség szintjét emeli a többi tagon, hanem a kapott xp-t a csata után. Tehát csata alatt ennek a képzettségen semmi hasznát nem veszed csak csata után. Kicsit gyorsabban fejlődik tőle a nem parancsnoki legénység, 100% mentor skillnél +10% xp. Akkor van minimális értelme ha 1. skillnek rakod fel, mert akkor a kezdetektől fogva talán összehoz egy kis fejlődési plusszt. 3. skillnek szerintem hülyeség berakni, bár én 1-nek se raknám, mert csak elveszi a helyet hasznosabb skillek elől amik csata alatt is adnának bónuszt. De javítsatok ki ha rosszul tudom.
    "For every 1% of the Training Level of the Commander's Mentor Skill, all crew members except the Commander himself, receive an amount of 0.1% additional experience at the end of every battle, up to a maximum of 10% each when the Mentor Skill reaches 100%. If the Commander's Mentor Skill Training Level increases during the battle, the crew will benefit from the increase."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák