Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hesszan #98397 üzenetére

    Sok pálya van amin meg lehet csinálni és akkor még ott az aktív spot is. Nekem nem is a sopt miatt nem szokott összejönni, hanem a böszme csapattrásak miatt akik semmit nem lőnek hiába spotolok nekik. Bár én még csak a stugos lt-15-nél vagyok, de megfelelő csapattársakkal az is meg lett volna, a szituáció adott volt hozzá.
    Nem vagyok pro játékos, de írok pár példát hol szoktam sokat spotolni.
    -Malinovka - középen ahol a bázis is szokott lenni
    -Erlenberg - itt kerültem hozzá a legközelebb - D2-ben van egy kis bokor a domb legszélén onnan lehet a kastényban lévőket spotolni passzívan ha jó a camo-d, vagy be lehet menni középre a folyó mellett mindkét oldalon vannak bokrok ahonnan lehet spotolni mindkét oldal felé. Délről indulva F0-nál a dombon inkább aktívan spotolni, kidugod a fejed spotolsz aztán visszamész.
    -Arctic religion - E7-ben van egy jó passzív spotos bokor
    -Cliff - fel a hegy tetejére aktívan lehet spotolni, ha vmelyik csapat megfogyatkozott E3, F3-ba el lehet menni szintén aktív spotolni a bázis felé vagy a völgyben lévőket
    -Fishermans bay - középen sokat lehet aktív spotolni, ha az ellenfél scoutjai megfogyatkoznak passzív spotra is jó.
    -Karelia - Támadás módban ha a támadó oldalon vagy, akkor D4-re berohanni és az artiknak td-knek aktív spotolni a bázis körül kempelőket. Védekező oldalon D5-6-ban van egy csomó passzív spot bokor, de csak akkor jó ha az ellenfél scoutjai meghaltak már vagy hülyék
    -Lakeville - ha sok az arty akkor a szorosban a E2-F2 lehet nekik spotolni. E1-en a hegyre felmászva van egy bokor is ha az ellenfél nem indul meg, hanem a bázis körül beáll, onnan lehet passzívan spotolni őket. 4-es vonalon középre berohanva szintén van pár jó bokor, de itt általában jönni szokott szembe yolozó tankok. H6-ban van egy bokor ahonnan a középen és a város szélén jövőket lehet spotolni. Jó passzív spot hely ha a gyengébb csapatban vagy és inkább az ellenfél támad, csak nehéz onnan visszavonulni.
    -Live oaks - van sok passzív spotra alkalmas bokor a mocsárban

    Tovább nem folytatom, mert elfáradtam :)
    Egyébként meg a legegyszerűbb ha felmész [wotreplays]-re find replay, tanks fülön kiválasztod a 6-os, 7-es, 8-as könnyű tankokat, maps fülön kiválasztod a térképet amire kiváncsi vagy a medals fülön meg kiválasztod a Felderítő / Scout és/vagy Őrjárat / Patrol Duty-t szűrésnek és megnézed a replayt.

Új hozzászólás Aktív témák