Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terek

    tag

    A T62a ennyire defektes tank?Vagy csak nálam ilyen selejt?
    Egy 4k dmg-s win ahol kapok pár lövést ott kezdődik hogy -10-15k kredit.A lossról neis beszéljünk ott -20-30k között mozog.Mire kihúztam a legénységet fullra 90%-ról csak hogy nelegyen vele gond később,buktam cirka 6-700k kreditet,de nagyvalószínűséggel többet.Ez valami vicc.
    Van itt olyan aki fenntud tartani tier 9-10es tankot prémium nélkül?Mert nemhiszem.
    Ezis olyan hogy nagypénzé megvettem a t62a-t és kb csak ottlesz a garázsban,mert egyszerűen sima accountal felesleges vele játszani.Főleg mikor a sok zseni belogol,és már a csata kezdetén kilő az arty,közben még a kanyarban sincs tank hogy spotoljon.
    Meg mikor bemegyek E100-al,és egy lövedék nem pattan akárhogy forgatom a tankot.Ami már nevetséges dolog.Nevetséges hogy nemképesek gold ammo nélkül játszani.Állítom ha nemlenne gold ammo akkor kb 70% abbahagyná a gamet!Ez 100%,mert bemenne sima lőszerrel,látná az nemüt semmit és egyből delete.Nemsokszor,de találkoztam már simalőszeressel,csak annyi a különbség hogy egyszerűen nemtudott átlőni.Énmeg lazán kiszedtem.Autoloader WT is belémlőtt 2 teljes tárat közelről,pedig még lánctalpat is lelőtte,és semmi.
    Tier 6-7 ami még jónak mondható,IS2-vel 2 csillag a csövön,86%+ a kiválóság jelzésem,és folyamatosan növekszik.Simán hozok azzal 2-3k dmg-t minden meccsen.
    Szóval eléggé szánalmas hogy tier 9-10 et nemlehet fenntartani prémium nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák