Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz janimilan #74430 üzenetére

    Aaaz igen! :-) Grat!

    Lassan rájövök, hogy nekem a majd' mindenki által utált "artista" vonal fekszik a leginkább. Az utóbbi napokban nekiveselkedtem a németeknek, a 3-as Wespetől kezdve, ma hajnalra meglett a 6-os Hummel is, bár még csak megvettem, de nem játszok vele, egyelőre az 5-ös Grilleben képzem a legényeket. Van is két ászom a kicsikével, két különböző menetben.
    Az elsőre inkább a "sok kis sebzés" illik: [link] (kis szerencsétlenkedés az elején, meg néha a közepén is... 12. percnél kezdődik az érdemi rész a T25/2-vel)
    A másodikra pedig inkább a kevés nagy sebzés mondható el: [link] szegény TOG-okat nagyon lehet nyúzni artyval. A hosszú testet a torony mögött eltalálva nagyokat lehet ütni, de van egy pont, amit kb. rögtön a torony mögött van, na ha oda betalál az ember, 800-900-as sebzések is összejöhetnek, volt már pár ilyenem, azóta, ha lehet, próbálom azt a részt célozni.

    Az artyk ellen nem a mozgás volta, hanem a mozgás milyensége a kérdés. Ha egyenes vonalban halad az ember a tankjával, ráadásul a sebessége sem nagyon változik, akkor viszonylag könnyű célpont. Ha viszont sok a cikk-cakk, a "hintázás", gyorsítás-lassítás, szinte esélytelen az arty-támadás. Szóval az égből pottyanó ajándékok elkerülésének legjobb módja a kiszámíthatatlan mozgás.
    (Nem mondtam nagyon újat, de a fenti replayeken is van nem egy eset, pl. a Nashorn az elsőnek a végén, ahol így szedtem le az ellent.)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák