Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Arpee78 #69031 üzenetére

    Baszod, ember, ne filózgassál már nekem ilyenekről, totál nem erről van szó. Kiosztottam 3,2K-t, volt 5 killem, megvolt az utolsó spotolt helye az utolsó tanknak, mentünk érte szakasztárssal, beírtam, hogy ne foglaljanak, ha lehet, mert mennék a top gunra, ha már a hasznos arty miatt a testvériségről lemaradtunk, de le se szarták. Sír a szája mindenkinek a szutyok MM, manipulatív WG, stock tankok, meg gyöktörzs játékosok miatt, de magába szállni senki nem tudna, hogy "igen, lószart nem csináltam ezen a meccsen, csak beálltam a körbe, talán megérdemli a srác a Top Gunt". Komolyan szánalom, ahogy hozzáállnak egyesek ehhez a játékhoz, ezért (is) van a béka segge alatt az egész community. Én álltam már ki körből, mert ment valaki a killre és reális esélye volt megszerezni, csesztem el így megszállót is, szedtem be lövést, hogy legyen valakinek Radley-je és láttam már másoktól is ugyanezt, de a többség szarik az egészbe, két csokifagyi között nyomja a W gombot és ennyi a nagy játék.

    Legyen igazad, gondolják csak azt, hogy ők nyerték meg a meccset, meg az összes többit, ahol lószart nem alkottak. Tipikusan olyan lineáris játékosok, akik beállnak Mines-on is a körbe és várják a csodát, de igazad van, nem panaszkodom, mert ha ellenem vannak, akkor az ilyen hülyékből élek meg. Hasznosságuk általában a 0 felé konvergál plusz még a csapattársakat is ignorálják. Így kell ezt.

    Nem baj, legalább téged is felrakhatlak a képzeletbeli ignore listámra, mint hozzá nem értőt. Legalább egy medálod lesz ezzel. :DD

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák