Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz bandiras2 #68724 üzenetére

    Az US szerón a a TOG neve: "xp sandwich" :)
    Nekem van egy másik fiókom, amit nem statok miatt indítottam, hanem egy invite + gamescon kódokból befolyt aranyból vásároltam egy TOG-ot, az van rajta egyedül a T1-es tankokon kívül. Mostanában leköt a "normál" játék, nagyon keveset játszottam még vele. Képzetlen legénységgel, modulok nélkül is használhatónak tartom, nyilván később lesz majd értékelhető, ha már fullosan megyek vele sokat.
    A hülye csapattársak - csökkenő WR témához: a WG is észrevette ezt, csak még nem tudja. Szokás szerint nem tudnak normális következtetéseket levonni a rendelkezésükre álló adatokból, kitalálnak valami magyarázatot és kapkodva orvosolni próbálják, amit ők hibának látnak. 2 szó: Light tankok... Ugye most őrült tempóban próbálják népszerűbbé tenni őket, buffolják, új ágakat hoznak, MM-et módosítanak, mert nem játszanak velük. Csak azt a kérdést nem tették fel maguknak: miért ilyen elhanyagoltak? Pedig a válasz pont oda vezet: mert ezekkel a legnehezebb befolyásolni a csata kimenetelét! Ha a top heavyk a sarokban kempelnek, a TD-k a bázis 10m-es körzetében sasolnak, akkor a lightok megszakadhatnak, akkor sem tudnak eredményt elérni. A sebzés nem az ő dolguk, nem is alkalmas rá sok, spotolni meg minek, ha senki sem lő a kijelölt célpontra? Sok igazi játékos abbahagyta a lightokkal való játékot ezért, ifj. Vér István és barátai meg egyébként is a heavy-TD-arty vonalakat nyomják. Egy jó játékos egy jó heavyvel vagy TD-vel le tudja hozni a meccset, egy meddel is kompenzálni tud több hülyét, de lighttal még számukra is nehéz, így szép lassan eltűntek a felderítők.

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák