Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Cseri0058 #66997 üzenetére

    A hétvégén 20 és 33% WR mellett mentem gyakorlatilag ugyanezekkel a tankokkal (mert főleg a med vonalat nyomom egy ideje), mint ma 74% mellett és tegnap 56% volt.

    A nyomorult Chi-ri-vel talán 5 csatát nyertem egész hétvégén, pedig elég sok csatám volt vele, mert jól jött volna most a 300e kredit, de nem bírtam megcsinálni azt a küldetést, egyszerűen kész, 3-t megcsináltam a 6-ból de nem bírtam tovább szenvedni a Chi-Ri-vel.

    Hogy ezt hogyan a bánatba tudja kiosztani így az MM nagyon érdekes. Illetve ahogyan írod MM + RNG együttes hatása, de ilyen látványos hullámzása a szerencsének több, mint érdekes. Mintha az ember dobálna kockával és hétvégén két napig csak 1-3-t dobna töbségben, hétfőn meg kedden meg 4-6-t. Még véletlenül sem látni a véletlen eloszlást, vicces azért valahol ez.

    (#66999) Stigma.HC : A mai nap a medekkel így nyomtam. Az A44 csata közben megjött a pizzám :) A comet még új, ma vettem meg és kicsit lomha az alap lánccal, meg torony és nagy ágyú kell rá, de végül is ahhoz képest annyira nem rossz. Ez tényleg egy használható tank még stock állapotban is.
    Így kellett nekem 23 csata, az xp résszel szenvedek mindig. Talán a leo pta jobban hozza majd az xp-t. A lorraine--t is ki fogom fejleszteni, de most nincs 600 aranyam a legénység átkonvertálására, meg kell várjam a következő akciót.

    Nekem úgy tűnik, ahogy nézegetem a csatákban, hogy a kilencesek jobban adják egy kicsit az xp-t, de lehet nem minden esetben van így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák