Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz #43783936 #66292 üzenetére

    Nekik már az is siker, ha belevágnak két sebzőt az ellenfélbe. Nem zavarja őket, hiszen nem is tudják, például egy T34-el mennyi minden mást is lehetne kezdeni, ahelyett, hogy nyíltan letámadják vele az ellenfelet.

    Szóval a frusztráció inkább a csapat többi tagjában alakul, hogy egy T34 kidől 1-2 sebző lövés után.

    Lehetne ezen mondjuk finomítani, lenne is értelme, például nyolcas prém tankot csak 3-5e lejátszott csata és/vagy lejátszott mondjuk 500 tier8-10 csata után feloldani, ami persze még sokat nem jelent, de mégis valami alap tudása már lenne a játékosnak, de üzletileg ez nem indokolható, ergó nem is lesz.

    (#66293) h1mpi
    Nem tudom mennyi időd van a játékra, de a WG tálcán kínálja az ingyen megoldást. Szeptemberben meg tudod szerezni a type62-t, ami a leírások alapján jól adja a kreditet. Ha elindulsz most a brit med vonalon, szeptemberre meglehet a cromwell, azzal már el lehet kezdeni a type62 küldetést.

    Egy kezdőnek kell szerintem napi 40-45 csata, 25 napon keresztül, nem kevés, de akinek van rá ideje és amúgy is tanulnia kell, annak ez csak egy extra haszon. Továbbá ha veszel prém előfizetést, ami lesz akcióban szeptember elején, akkor kevesebb csata is elég. Kezdőknek erősen ajánlott a prémium, mert anélkül nagyon lassú a haladás.

    Év végéig ki lehet húzni a tier10 brit medet, amiből nyolcas prémiumot csinálnak, és elég határozottan azt ígérik, hogy odadják ingyen a tier10 tank helyett, tehát lesz egy nyolcas prém tankod, de addig is ott lesz a type62, amivel ki lehet termelni a szükséges kreditet.

    A brit med ágon sok kiváló tank van, abszolút megéri végig menni azon az úton és most akár két prémium tank is lehet a jutalom.

    A kulcs hozzá az idő és az, hogy bejönnek-e neked a med tankok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák