Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz sebijani1982 #60027 üzenetére

    Egyébként nem tudom, hogy az igénytelenségbe miért kéne beletörődni bármikor is. Ez egy közösségi játék, ami azt jelenti, hogy elméletileg nem gép ellen játszol, hanem más emberek ellen és társakkal az oldaladon.

    Már miért kéne abba belenyugodni és még szóvá sem tenni, hogy borzalmasan igénytelenül, az alapokat nem ismerve és primitív agyi gondolkodást bemutatva játszanak sokan és ezzel nem kevés ember szórakozását tönkreteszik? Miért nem lehet ezt elmondani és miért kéne kussolni róla?

    Pontosan, hogy a WG-nek kéne lépnie olyan értelemben, hogy aki a random csaták egyre csökkenő színvonalát és tényleg végtelen igénytelenségét bírja, az játsszon ezzel. Aki megunja ezt és akár időről időre szeretne olyan csatát, ahol kb hasonló játékosokkal kerül szembe és egy csapatba, akkor választhassa azt. Akkor is, ha sokat kell várni, akkor is, ha a csaták jóval nehezebbek és taktikusabbak lennének. Jelenleg nincs ilyen választási lehetőség, a végtelen igénytelenség megfűszerezve egy kis bukó szériával (ami persze nincs az okosok szerint, aztán mégis tapasztal ilyent az ember, de akkor meg az a hülye, aki megtapasztalja és nem hisz a nagy szent RNG-ben) simán az van, hogy ez lefáraszt egy olyan valakit, aki próbál kicsit igényesebben játszani.

    Érted, erre nem az a válasz, hogy fogadd el az igénytelenséget, kussolj és még ne is gondolkodjál semmilyen megoldáson, "mee' jó van azúgy".

Új hozzászólás Aktív témák