Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz dfsz34 #49930 üzenetére

    Nem értem én ezt. Ez nem az első ilyen széria. Általában mindig 2-3 ászt szerzek egy nap, aztán sokáig semmit. Ez már sokszor előfordult.
    Az odáig rendben van, ezt elfogadom, hogy nem tudatos akarat és programozás eredménye. De ezek a hullámzások és szériák valamiféle kiegyensúlyozatlanság és anomália terméke, amit a wg szerintem nagyon pontosan ismer.

    Pff. Kiegyensúlyozatlanság? Anomália?
    Srácok gondoljátok már végig amit leírtok, mert ez kezd már fárasztó lenni. Milyen kiegyensúlyozatlanság? Hol? Merre? Az, hogy három napig szar csapatokat oszt be mellém a MM? Ez lenne a hatalmas unbalance? Természetesen ha ez megtörténik, akkor FU MM, mert hogy lehet ezt tennie velem, összeesküvés minden irányban, és a többi hülyeség. Utána meg jéé, nyertes meccseid lesznek, de erről már mélyen hallgat a kedves játékos, mert ha nyer, az természetes és annak úgy kell lennie.
    dfsz34 azt meg te sem gondolod komolyan, hogy az ász medál az úgynevezett anomáliákon múlik.
    Hullámzások, szériák, ne már. Senki nem bírja megérteni, hogy nincsenek hullámzások, nincsenek vesztes anomáliák, nincs szopóág, csak egy végtelen hosszúságú sorozat, amiből példákat ragadtok ki? Játszod a több ezer meccsedet, és ha éppen sokszor vesztesz, akkor egyből le kell írni, hogy mertmostaztánkibaszvelemazMM.
    Mi az, hogy hullámzás? Esküszöm kezdem azt hinni, hogy egyesek arra vágynak, hogy Vesztesz, Nyersz, Vesztesz, Nyersz, Vesztesz, Nyersz, Vesztesz... egészen a végtelenségig. Mert ez lenne az egyensúly, amire oly nagyon vágytok. Összeesküvés mindenhol, mégsem romlik a statisztikája a játékosoknak, hanem - általában - javul. Most akkor hogy van ez?

    Esküszöm, ez a csúcs mondat:
    De ezek a hullámzások és szériák valamiféle kiegyensúlyozatlanság és anomália terméke, amit a wg szerintem nagyon pontosan ismer.

    Milyen különös, hogy a sportban is vannak ezek az anomáliák, mert kikaphat egy esélyes csapat már az első körben egy gyengébbtől nem? Mégsem futnak az edzőbácsik a Sportszövetséghez, hogy mikrochipelve volt a labda. Vagy lehet rossz szériája is egy csapatnak/játékosnak. Összeesküvés? Hol, mikor?
    Azok a képek is nagyon jók, hogy jaj nálam full piros/sárga, náluk full zöld és urambocsá, ez mégsem borítékolja a végeredményt, tudjuk mire gondolok, láttunk már rá nem egy példát.

    De tegyük fel, hogy a két csapat teljesen ki van egyensúlyozva (tanktípusok, stronk-képességek, minden, nem lenne +/-25%, stb). Mit mondanátok ebben az esetben, ha ötször-hatszor egymás után vesztenétek? Mire fognátok rá a dolgot?

Új hozzászólás Aktív témák