Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scheff

    tag

    válasz Angel1981 #48673 üzenetére

    Mint a twitch-en és facebook-on is olvastátok egy kis szünetet tartok a streameléssel, hogy ügyes-bajos dolgaimat elintézhessem. Másrészt a youtube videók gyártásával bajlódok. Meglehetősen érdekes ezeknek az adobe (kép- és videószerkesztő) alkalmazásoknak a kezelése. Vasárnap elkezdtem velük ismerkedni, s a nap végére egy vállalható teszt videót sikerült összehozni. (Link: https://www.youtube.com/watch?v=bJ6T9cTd8Ls ) Amit egyelőre sikerült elérni, az az 1080p HD videó, hang, kép és videó alá. A délutáni próbálkozásoknál még 720p videó volt hang nélkül, szóval nagyot léptem előre az este folyamán. :)
    Még pár főbb dolgot megpróbálok összehozni (elsősorban az intro-val szívok), de ha minden jól megy, akkor a hétvégén már megjelenhet az első videó.

    Cleverland már készített a cikkről videót ("prohardveres srác cikke") és remélem, hogy most sokan hiszik azt, hogy az az írás az én művem. :))

    Egészen más lesz az irányvonal, mint a jelenlegi feltöltőké, legalábbis ahogy a formát öltő elképzeléseimet nézegettem és már előre látom, hogy a nézettség a béka segge alatt lesz, de mindent a plebszért! :)

    [ Szerkesztve ]

    World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

Új hozzászólás Aktív témák