Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Most már sokadszor fordult velem elő, hogy a WTE-re lövök és közli velem a gép, hogy "did not penetrate...".

    Mondom, wtf, ez mégis hogy lehetséges? Ha lepattanó, annak sem örülök, de az értem, de ezt nem értem, mert hol van olyan vastag páncélja a WTE-nek, hogy nem ütöm át? F155-el lőttem most, de már más tankkal is tapasztaltam ilyent és nagyon csodálkoztam. Tudtommal a WTE-nek sehol nincs vastag páncélja.

    Nézem lassításban és az elejét lőttem meg középvonal felett nagyon kicsivel a jobb oldalán kb félúton a közepe és a kerék között és ugyan nem teljesen 90 fokban, mondjuk úgy 80-85, de az csak minimálisan növeli a páncél eff vastagságát. Szóval ott nem szabad lőni a wte-t, ezek szerint máshol kell lőni, bár most sem oda céloztam persze, hanem az aljára, csak az rng feljebb vitte a lövést.

    A csatát végül lehoztuk, mert kilőttem a wte-t a következő lövéssel, de persze utána töltés közben a megmaradt is7 nem segített, hanem lapított a másik utcában és így az ellen E100-a kétszer lőhetett rám, de egyik pattant szerencsére és akkor már nagyon bátor lett az is7, miután felfogtam az E100 lövését és előjött. Hogy rohadnának meg az ilyenek, de én segítsek neki és egy m103-t meg a wte-t kilőttem, amik szorongatták.

    #48496) diegho igazad van, már nagyon sok szakasznál látom, szinte mindegyiknél, hogy bűn rosszul játszanak. Vannak összeszokott, együttműködő szakaszok, de ritkán. A többi meg inkább árt, mint használ a csapatnak, mindegy milyen a statjuk, mert mennek együtt, de nincs összhang, zavarják egymást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák