Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    Néhány kósza gondolat a tegnap ismét megvásárolt Jagdpanther II-ről.
    Még mindig nagyon szeret égni, 15 csatából kb. 6x gyulladt ki, pedig rejtegettem az alsó frontlemezt, ahogy csak lehetett. Elég mobilis jármű, imádom, hogy 46km/h körüli tempóval simán átvágtatok vele a pálya egyik végéből a másikba, ha látom, hogy baj van.
    És jöjjön a top löveg. Ez a 128mm-es, elméleti 0.35m-es pontosságot garantáló (ami a gyakorlatban kb. 0.15 -és 0.42-nek között érződik) az egyik legfurcsább darab. Elméletileg nagyon erős, 248mm-es átütésnek azért aránylag kevés célpont tud nemet mondani, ennek ellenére, a 100%-os személyzet olyan melléket lő vagy lepattanót, hogy öröm nézni. Vagy a másik eset, amikor mindent elpusztít, ami a lövegcső és a győzelem közé áll.
    Elég kiszámíthatatlan, valamikor a holdat sem találja el, van amikor meg a célpont után befordul a domb mögé, bekopogtat a kupolán, aztán azonnali ammo-racket ad neki, meg megöl másik három ellenfelet, egy kilőtt lövedékkel.
    A célzási idő 2.3s, ami nekem többnek érződik néha, biztos még szoknom kell a gépet és ráérzek megint a finomságaira, mindenesetre a mai első kör viszonylag jól sikerült vele, a löveg most tette a dolgát és csapat egy része is használta az eszét:

Új hozzászólás Aktív témák