Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Nemzeti csata:

    Nekem minden esetben a gyengébb oldallal volt jó tapasztalatom. T-34-85, T-34, A-43, A-20. Az ellenfélnél M4, T49, Hellcat csorda. Az A20-unk iszonyatosan jól mozgott és iszonyatosan jól spotolt. Szétkaptuk az amcsikat. A map Murovanka volt.

    Másik nemzeti csata: IS + T-43-ak hada Tiger I és Tiger P-k ellen. Nálunk forgatták a srácok a tankokat, és szépen megnyertük. Mire az orosz becélzott, kapott két-három fókuszlövést. :D

    Történelmi csata:

    Rengeteg mapet lehet a Balatoni tájhoz, annak egy kiragadott részletéhez hasonlítani. Nem kell más, mint egy kis képzelőerő.
    Ott van Cliff. Nagy tanúhegy középen, körülötte az oldallejtők, a map szélén meg a Balaton vize. Az északi parton ez a tájrészlet több ponton is megtalálható.
    Ott van Fisherman's Bay. Tökéletesen illeszkedik mondjuk a Szántód környéki részre, kompkikötő, attól befele haladva pedig kisebb település, mezős rész.
    Ott van Komarin. Tökéletesen megfelel a Sármellék, Balatonszentgyörgy környéki Kis-Balatont idéző lápos, mocsaras tájnak.
    Ott van Malinovka. A kietlen, löszfalas mezőség a finom lankákkal, templomrommal. Akinek a Balatonkenese környéki elhelyezése nem evidens, az szégyellje magát.
    Murovanka, Prokhorovka, Steppes - szerintem szintén illenek egy-egy Balaton környékről kiragadott tájrészlethez.
    Swamp tökéletesen elhelyezhető a sok tanúheggyel tarkított, közte meg lápos Tapolca-Hegymagas-Káptalantóti háromszög környékén.
    Akit Abbey nem emlékeztet a Tihanyi-félszigetre, az is szégyellheti magát.

    Csak egy kis képzelőerő kell, egy kis elvonatkoztatás és egy kis Magyarország ismeret.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák