Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szilu

    tag

    válasz Simulacrum #43023 üzenetére

    "Érdekes, én a halálukba futó rusholó lilákat kapom általában. Teljesen eszetlenül azt hiszik bárkin átmennek és néha belefutnak az ellenfél lemmingjeibe és elhullanak. Természetesen top tankokkal teszik ezt és ezzel el is ment így a csata."
    Bár sok mutatóban nem vagyok lila, azért picit magamra ismertem. Top tankkal ritkábban, de én is elő szoktam ezt adni, ilyenkor picit sajnálom is a társaimat. De hidd el sokszor egy kulcspozícióért megy ilyenkor a rush, ami 10 ből 5ször tuti győzelmet hoz, 3szor egy lövésen múló végeredményt, és kb 2szer biztos halált (mert vagy túl ügyes vagy túl béna az ellenfél és nem számítok rá). De mivel sok tankkal sok mindent kiszeretek próbálni - nem csak a bevált helyekre menni -, én is fenntartom magamnak a jogot a hibázásra, nekem is kell tanulni.
    Nem szabad elfelejteni, hogy még egy lilának is kivételesen jó kör 5-6-szoros hp-t lesebezni, vagyis 15 tankot senki sem lő ki egyedül. Ezt sokszor elfejti mindkét oldal (a saját teljesítményére büszke, és az őket kritizálok is).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák