Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Amfiton #38036 üzenetére

    E100-on sem kötelező használni a nagy löveget, ott a másik, annak valamivel jobb az átütése vagy arany lőszer. Mondjuk a kisebb löveg átütését én azért emelném 255-260-ra, az jogos lenne.

    A nagy löveget meg mindenki arannyal vagy HE-vel használja, ahogy a helyzet kívánja. Vicces is mikor E100 sír a chat-ben, hogy a gonosz gold noob belőtte az arcát, közben meg szerintem ő az, aki alig hoz normál lőszert én meg csak párat pont ilyen esetekre, ha csak az arcát látom (mert a gyenge pontokat elég nehéz meglőni már közepes távolságról is). Sok E100 nem helyezi szögbe a tornyot lövés után, bár az sem sokat segít, mert lőni neki is kell és akkor rám kell forduljon.

    Az IS7-re meg nagyon ráfér a buff. Az az ágyú egy elcseszett valami. Szerintem ahhoz akarnak hozzányúlni. A páncélja végül is ok, ha van rajta egy normális ágyú végre.

    (#38046) Diarmand igen, ezt tapasztaltam már én is, hogy E100 simán meglő szemből IS7-el amikor megyek, mivel magas az e100, ezért pont olyan szögbe kapja az IS7 torony alatt rész a lövést, hogy normál lőszer is átüti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák