Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Stauffenberg #197028 üzenetére

    Ez teljesen rendben van, amit mondasz. Én sem szoktam cserélgetni a tankokat.
    Arra gondoltam, hogy biztos van olyan, aki mondjuk húzza a lengyel ágat, a legénységet beskillezi a közepes tankokra, aztán amikor átvált heavybe, akkor csak átképzi a tankra, nem foglalkozik a kiosztással, pedig lehet, hogy tudna jobb kombót is összerakni.
    Az írásom első fele pedig arra utalt, hogy amikor én kezdőként ismeretek nélkül válogattam a skilleket, és erre később rájöttem, akkor rászántam egy kis időt, és rendbe raktam. Ha ezt más is megtenné, akkor máris jobban menne neki a játék, és lehet, hogy jobban is élvezné.
    Nem sok skill van, ami tényleg fontos, azokat nem olyan nehéz megjegyezni, és alkalmazni.
    Azt is azért tegyük hozzá, hogy a skillek/perkek balansza sem az igazi. Sok a felesleges dolog, kevés az igazán hasznos. Például nonszensz, hogy a töltőnek nincs olyan képzettsége (az alapképzettséget leszámítva), ami a % növekedésével együtt folyamatosan csökkentené a töltési időt mondjuk max 5-6%-kal. Mint ahogy a parancsoknak a Recon a látótávot, a vezetőnek a Sima utazás az egyre kisebb talajellenállást, stb. Valahogy úgy kellene megoldani, hogy legyen dilemma, hogy merre képzed a legénységet. Látótávra, mozgékonyságra, vagy töltésidőre. A képzettségeknek legyen valós súlyuk, és érzékelhető hatásuk, ne csak 1-2% javulás, amit észre sem veszel.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák