Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yofej75

    aktív tag

    válasz Warton #187018 üzenetére

    "...mikor a letrekkelt batman elé beállok a Maussal, hogy felfogjam a lövedékeket, akkor azért semmilyen jutalmat nem kapok, max közvetett módon: nagyobb eséllyel győz a csapat..." pont az a jutalom, hogy GYŐZ A CSAPAT ergo több XP, több kredit. Aki ezt nem látja át (nem rólad s nem is rólunk van szó hanem úgy általánosságban) annak ez a játék nem való, egyszerűen túl sok számára, mint rendőrnek a 2x2 négyzetből álló kirakós.
    Csapatjáték...
    Lassan ott tartok, hogy teljes szívemből gyűlölöm a WN8 nézegetőket, mert "chance to win under 49%, then i go to swim" módon vannak bekötve. Nem fogják fel azzal a csöpp agysejtjükkel, hogy ennek a manővernek az eredménye csupán annyi, hogy a csapatunk egy fővel kevesebbel indul csatába és csak annyit dolgoz fel a két sejt a fejében, hogy "i told you...hahahahahaha".
    A gond szerintem nem ott kezdődik, hogy vérpistike tier tízben próbál szerencsét mert jó esetben free frag (ha ellenfél) másik jó esetben meg golyófogó aki mögé óvatosan be lehet állni. A baj az, hogy a legtöbb játékos azt hiszi, hogy majd Ő, a nagy rémbó megfogja az ellenfél hordáit nem törődve a csapattársakkal, csapatmunkával, a közös cél elérésével. Szerintem.
    A WG részéről meg ez az állandó nerf és buff varia a legnagyobb baromság amit csinálhatnak. Pont olyan, mint a róka és a holló esete a sajttal... Uff, én beszéltem,.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

Új hozzászólás Aktív témák