Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Pug #185020 üzenetére

    Tanultál programozást?
    Safeshot modról hallottál már? Biztos az is a szervert buherálja, hogy ne tudj lőni ha csapattárs van előtted hiába nyomkodod az egered..
    Nem azt írtam, hogy biztos, hogy nem kamu, hanem azt hogy van rá esély, hogy ilyen hibát okozzon mod és ezt ha nem látod be akkor nem értesz hozzá.
    Ha valaki teszteli a kódot és úgy az jön neki ki hogy kamu volt akkor elhiszem, hogy kamu, ellenkező esetben nincs okom kételkedni.

    (#185021) @ollie:
    Nagyon népszerű lett ez a mod főleg skill miatt. Eleve a klántársaival ment be gyakorlóban akiknek a 99%-a használja ezt a mod-ot. És azt is megmagyarázza miért "jó" játékosok írtak neki erről a problémáról, mert többnyire a jó játékosok használják ezt a mod-ot akik kiválósági jeleket húznak.
    Én is használom egyébként ezt a mod-ot. De mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy Bobyjack fórumtársnak is fent volt-e amikor találkozott skill-lel és laggolt.

    A probléma teljesen független attól, hogy skill-nél éppen milyen mod van fent. Kliens oldalon volt a probléma, aki használta ezt a mod-ot és a csatában az ellenfélnél volt skill4ltu nevű ellenfél (a skill4ltu név serepel a programkódban és ez a redundancia is okozhat problémát hivatkozásoknál) annál jelentkezhetett ez a hiba a magyarázat szerint.
    Most átírták a hivatkozást skill-re, de így meg lehet ő laggoltat be mindenkit: skill ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák